ΠΑΟΚ: Έτοιμη η συμφωνία με τον Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε με τον Πάμπλο Γκαρσία και ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

  ΠΑΟΚ: Έτοιμη η συμφωνία με τον Ουάρντα

Δεν θα τραβήξει πολύ η υπόθεση της επιστροφής του Αμρ Ουάρντα στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Σε μια κίνηση όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι μπορούν να βγουν κερδισμένοι, οι Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος για αν υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον «δικέφαλο του βορρά».

Ήδη, γύρισε στη Θεσσαλική πόλη από ολιγοήμερες διακοπές που έκανε στο Ντουμπάι, μίλησε τηλεφωνικά με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος τον έπεισε για την σημασία που έχει η επάνοδός του στους μαυρόασπρους και για τον ίδιο και για την ομάδα. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ άλλωστε έπεισε πρώτα τους διοικούντες πως είναι σε θέση να διαχειριστεί τον παίκτη και σε ότι έχει να κάνει με την συμπεριφορά του και να πάρει το 100% 5τωψν δυνατοτήτων του, σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί στην προηγούμενη θητεία του.

Όσο για τον Βόλο που χάνει ένα βασικό στέλεχος για το δεύτερο μισό της σεζόν ; Προφανώς μετρά ακόμα περισσότερο το να διατηρήσει τις άριστες σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο άλλωστε δανείζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα παίκτες και προφανώς δεν θα μείνει με… άδεια χέρια και για την τρέχουσα πολύ σημαντική παραχώρηση που θα κάνει, λύνοντας τη συνεργασία με τον Ουάρντα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας