Παντελάκης: «Πολύ τυχερός που πέρασα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Νώντας Παντελάκης μίλησε για την πορεία του και το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Παντελάκης: «Πολύ τυχερός που πέρασα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννενα, Νώντας Παντελάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «GO HANIA».

Για το πώς αισθάνεται που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί και βρίσκεται σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ:

«Σίγουρα αισθάνομαι όμορφα γιατί είναι στόχος πολλών ετών, αλλά και μεγάλη υπευθυνότητα για να μπορέσω να καθιερωθώ σε αυτή την κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να είσαι συνέχεια σε υψηλό επίπεδο και η διάρκεια είναι αυτή που μετρά».

Για το πώς αισθάνεται στην ομάδα των Ιωαννίνων όπου βρίσκεσαι τα τελευταία δύο χρόνια:

«Στην ομάδα είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια που προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή μας. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σε εμπιστεύεται ο προπονητής σου, νιώθεις πιο απελευθερωμένος μέσα στο γήπεδο».

Για το ότι έχει περάσει από δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αν πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει παίξει περισσότερο:

«Είμαι πολύ τυχερός που πέρασα από αυτές τις δύο ομάδες. Πήρα πράγματα για το μέλλον μου, θα ήθελα να είχα τη δυνατότητα να προσφέρω λίγο παραπάνω, αλλά όπως στη ζωή έτσι και στον αθλητισμό καμιά φορά δεν έρχονται όλα όπως τα υπολογίζεις και το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να προσπαθείς και να δουλεύεις για την επόμενη μέρα».

Για το ποιος είναι ο προσωπικός του στόχος από εδώ και στο εξής:

«Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, θέλω να έχω υγεία και όλος ο κόσμος, να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα που περνά και να δίνω χαρά με τα καλά αποτελέσματα στους φιλάθλους μας, που μας παρακολουθούν. Και να καταφέρω να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το χανιώτικο ποδόσφαιρο αλλά και για την πρώην ομάδα του, τα Χανιά:

«Είμαστε μια πόλη που αγαπά το ποδόσφαιρο είτε το ερασιτεχνικό είτε το επαγγελματικό. Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει να έχουμε πιο πολλές επαγγελματικές ομάδες, φέτος έχουμε μόνο τα Χανιά. Εύχομαι να μπορέσει η ομάδα να καταφέρει να βγει κατηγορία γιατί έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και μια διοίκηση που βγάζει υγεία χρόνια τώρα. Θα είναι καλό για το Νομό γενικά».

Για το ότι θεωρείται παράδειγμα για τους μικρούς και φιλόδοξους Χανιώτες ποδοσφαιριστές ώστε να φτάσουν ψηλά και τι χρειάζεται να κάνουν ώστε να φτάσουν στο επίπεδο που είναι αυτός:

«Ν’ αγαπούν αυτό που κάνουν, να έχουν υγεία, να βάζουν στόχους και με προσπάθεια και επιμονή όλα μπορούν να τα καταφέρουν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας