Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τον Κουντέ (vid)

Επιμένουν οι Ισπανοί ότι οι Πειραιώτες πιέζουν τον Καμερουνέζο χαφ να μετακομίσει στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τον Κουντέ (vid)

Μετά τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από την Ισπανία. Ο λόγος για τον Πιερ Κουντέ Μαλόνγκ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης Β. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Πειραιώτες.

Οι Ίβηρες, μάλιστα έχουν προχωρήσει το θέμα και σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα granadacf.ideal.es είναι πολύ πιθανή η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο παίκτης να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 22χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε στη Γρανάδα και με τη φανέλας της έκανε αρκετά καλά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα για τον Πιερ Κουντέ ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να υπογράψουν συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή και όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα ασκούν μεγάλη πίεση για να αποσπάσουν το «ναι» του παίκτη.

Να σημειώσουμε πως ο Κουντέ ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και χρησιμοποιείται κυρίως στη δεύτερη ομάδα. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν δείχνουν διάθεση να τον ανεβάσουν στην πρώτη ομάδα. Τον έχουν παραχωρήσει δύο φορές δανεικό σε Εξτρεμαδούρα και Γρανάδα, ενώ το όνομα του ποδοσφαιριστή είχε «παίξει» και για την ΑΕΚ.