Τα νέα δεδομένα για Μακ Κέι και η υπόθεση Μάρκοβιτς

Στην Αγγλία επιμένουν πως η περίπτωση του Σκωτσέζου δυσκολεύει και δίνουν σοβαρό προβάδισμα στον Σέρβο εξτρέμ.

Τα νέα δεδομένα για Μακ Κέι και η υπόθεση Μάρκοβιτς

Δεδομένη θεωρούνταν η μεταγραφή του Μπάρι Μακ Κέι στον Ολυμπιακό, όμως, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί τις τελευταίες ώρες. Ο 22χρονος εξτρέμ που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ήρθε στην Ελλάδα όπως σας έγραψε το fosonline.gr, γνώρισε τη χώρα μας και έφυγε.

Μετά την επίσκεψη του στην πατρίδα μας τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι και τόσο αισιόδοξα για τον Μπάρι Μακ Κέι, ο οποίος έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις από το εξωτερικό. Μέχρι και ομάδες της Μπουντεσλίγκα φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σκωτσέζου εξτρέμ.

Και τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν πως η περίπτωση του Μακ Κέι έχει αρχίσει και δυσκολεύει αισθητά και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο «θέλω» του ίδιο του παίκτη. Παράλληλα, όμως, στέκονται στο ενδιαφέρον για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ έχει προταθεί γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά φαίνεται τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Δυσκολίες υπάρχουν και σε αυτή την περίπτωση, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει ρίξει το βάρος του στον Μάρκοβιτς. Σύμφωνα με τους Άγγλους η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει και οι καλές σχέσεις που έχει με τον Ολυμπιακό είναι ένα σημαντικό όπλο στα χέρια της ελληνικής ομάδας.

Η αλλαγή των δεδομένων με την υπόθεση του Μακ Κέι δίνει ένα προβάδισμα στον Σέρβο εξτρέμ. Τα αγγλικά Μέσα επιμένουν πως ο Λαζάρ Μάρκοβιτς αυτή τη στιγμή έχει πάρει προβάδισμα με τον Ολυμπιακό να ασχολείται πολύ σοβαρά με την υπόθεση.