Τι λένε στην ΑΕΚ για Ακαδημίες και Κωστένογλου

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει καμία σκέψη, αυτή τη στιγμή, για αλλαγές στις Ακαδημίες της ομάδας, μετά τα όσα είδαν σήμερα (26/12) το φως της δημοσιότητας για την έλευση του Νίκου Κωστένογλου.

Τι λένε στην ΑΕΚ για Ακαδημίες και Κωστένογλου

«Δεν υπάρχουν αποφάσεις για αλλαγές και είναι πολύ νωρίς για να πούμε ποιες θα γίνουν κι αν θα γίνουν», λένε από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Νίκος Κωστένογλου σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό να γυρίσει στην ΑΕΚ και να εργαστεί ξανά στις Ακαδημίες, ωστόσο από την ΠΑΕ λένε πως «αυτή την στιγμή προέχει η πρώτη ομάδα, ενώ οι Ακαδημίες είναι και σε αναστολή λειτουργίας».

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως εδώ και έναν χρόνο που ο Νίκος Κωστένογλου απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας και δεν προσελήφθη πίσω στις Ακαδημίες, με απόφαση του Γρηγόρη Σαράντη που ακόμη τότε «έτρεχε» το project, υπάρχει διάθεση στην ΠΑΕ ΑΕΚ για να αξιοποιηθεί ο Νίκος Κωστένογλου σε κάποια θέση ευθύνης.

ΑΕΚ: Επιστρέφει και ο Νίκος Κωστένογλου – Πόστο στις Ακαδημίες

Στην ΠΑΕ θεωρούν πως υπάρχει και μια ηθική υποχρέωση, αφού ο κόουτς ανέλαβε την πρώτη ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, έκανε προσπάθειες να βοηθήσει τον σύλλογο σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Η ΠΑΕ λοιπόν αυτή τη στιγμή σημειώνει πως προέχει η πρώτη ομάδα και όχι οι Ακαδημίες, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Κωστένογλου θα επιστρέψει αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το πόστο που θα αναλάβει.