ΑΕΚ: Επιστρέφει και ο Νίκος Κωστένογλου – Πόστο στις Ακαδημίες

Μία ακόμη επιστροφή στην ΑΕΚ. Μετά τον Μανόλο Χιμένεθ, γυρίζει και ο Νίκος Κωστένογλου.

ΑΕΚ: Επιστρέφει και ο Νίκος Κωστένογλου – Πόστο στις Ακαδημίες

Δεν θα γυρίσει μόνο ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Έτοιμος να περάσει πάλι την πόρτα και να γυρίσει είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Αναμένεται να αναλάβει πόστο και πάλι στις Ακαδημίες των «κιτρινόμαυρων».

ΑΕΚ: Έρχεται την Κυριακή (27/12) ο Χιμένεθ

Αλλαγές θα έχουμε και στις Ακαδημίες της ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου να επιστρέφει.

Ο παλαίμαχος άσος βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ το 2019 πριν αναλάβει την πρώτη ομάδα, μετά την απόλυση του Καρντόσο και αποχώρησε με την έλευση του Καρέρα χωρίς όμως να επιστρέψει στη θέση του.

Αυτό αναμένεται να συμβεί τώρα, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανιδης θεωρεί ότι κακώς δεν είχε γυρίσει στις Ακαδημίες ο Νίκος Κωστένογλου.

Θυμίζουμε πως στην ΑΕΚ, έχει ήδη ανακοινωθεί η συμφωνία με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής στη θέση του Ίλια Ίβιτς που αποχώρησε, μαζί με τον Ιταλό προπονητή Μάσιμο Καρέρα.

Ο τελευταίος θα αντικατασταθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει φυσικά με την ΠΑΕ ΑΕΚ και αναμένεται ο ερχομός του στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τους «κιτρινόμαυρους» η επιστροφή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.