Άρης: Ενδιαφέρον για τον Σέρβο στράικερ, Μίλαν Πάβκοβ

Ο 26χρονος Σέρβος επιθετικός του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Πάβκοβ, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη

Άρης: Ενδιαφέρον για τον Σέρβο στράικερ, Μίλαν Πάβκοβ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σέρβικης ιστοσελίδας «maxbetsport.rs» ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίλαν Πάβκοβ από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο 26χρονος ύψους 1.93 μ. σέντερ φορ, δεν είναι στις επιλογές του Ντέγιαν Στάνκοβιτς και αναζητεί την επόμενη επαγγελματική του στέγη. Ο γενικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Ζβέζνταν Τέρζιτς, φέρεται να έχει διαμηνύσει στον Πάβκοβ πως ναι μεν η ομάδα τον χρειάζεται, ωστόσο θα πρέπει να σταματήσει να παίζει σαν... συνταξιούχος.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως εκτός του Άρη, ενδιαφέρον για τον γεννημένο στις 9 Φεβρουαρίου 1994 επιθετικό - που έχει χριστεί και μια φορά διεθνής με την εθνική Σερβίας - έχει εκφράσει και ο Αστέρας Τρίπολης. Ο προπονητής των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, είχε συνεργαστεί με τον Πάβκοβ όταν αμφότεροι βρίσκονταν στη Ραντνίσκι Νις, με τη φανέλα της οποίας μάλιστα ο Πάβκοβ σημείωσε 28 γκολ σε 55 αγώνες.

Οι Σέρβοι ισχυρίζονται, μάλιστα, πως ένα πιθανό σενάριο είναι η ανταλλαγή του Πάβκοβ με τον Λίντσεϊ Ρόζ ενώ αν ο ποδοσφαιριστής καταλήξει στην Τρίπολη, αυτό μπορεί να γίνει αρχικά με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού. Στην τρέχουσα περίοδο, ο Πάβκοβ σε δέκα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (επτά στο πρωτάθλημα, δύο στο κύπελλο και μία στο Europa League) με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα έχει σημειώσει δύο γκολ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ