Ολυμπιακός: Γυρίζει και... παίζει ο Βαλμπουενά με ΑΕΚ

Ευχάριστα τα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς από το «μέτωπο» του Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ο Γάλλος θα είναι τελικά διαθέσιμος για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (3/1).

Ολυμπιακός: Γυρίζει και... παίζει ο Βαλμπουενά με ΑΕΚ

«Λευκό» γίνεται σιγά-σιγά το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού. Ο Μπρούμα γύρισε και έπαιξε με την ΑΕΛ, ενώ τώρα είναι η σειρά των Βαλμπουενά και Ντρέγκερ να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Γάλλος «μαέστρος» μάλιστα, δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση και να είναι σε θέση να μπει σε προπονήσεις από την Δευτέρα (28/12) που θα γυρίσουν οι Πειραιώτες στον Ρέντη από την ολιγοήμερη άδεια που πήραν.

Η αποκατάσταση του Βαλμπουενά στην Γαλλία πήγε περίφημα και πλέον ο Μαρτίνς μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη.

Η παρουσία του Γάλλου άσου έχει αποδειχθεί καθοριστική στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς και η επιστροφή του στη δράση έρχεται σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, καθώς το πρώτο 15νθήμερο του Ιανουαρίου, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα παίξουν όχι μόνο με την «Ένωση» στις 3 Ιανουαρίου, αλλά έχουν διαδοχικά και τρεις εξόδους σε Τρίπολη, Αγρίνιο και Τούμπα.

Αν και είναι νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε σχετικά με την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς ενόψει ΑΕΚ, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τί θα συμβεί στον Ρέντη, η αλήθεια είναι ότι με τα έως τώρα δεδομένα, ο Βαλμπουενά δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αλλά θα αποτελέσει μία λύση πολυτελείας που θα έρθει από τον πάγκο.

Δεν το έχει ξανακάνει άλλωστε ο Μαρτίνς στο παρελθόν, να βάζει βασικό κατευθείαν (και δη σε ντέρμπι) έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από μεγάλο διάστημα αποχής. Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι θα τον έχει στη διάθεσή του.