Παναιτωλικός: Απέκτησε τον Γιώργο Μανθάτη

Τον Γιώργο Μανθάτη, με θητεία σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Ανόρθωση ενέταξε στο δυναμικό του ο Παναιτωλικός.

Παναιτωλικός: Απέκτησε τον Γιώργο Μανθάτη

Κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού πραγματοποιούν οι υπεύθυνοι του Παναιτωλικού, στην προσπάθειά τους να δώσουν ώθηση στην ομάδα του Αγρινίου ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό των «καναρινιών» ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο το 2015.

Εκτός από τους ερυθρόλευκους αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Πανιώνιο, ενώ το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 17 συμμετοχές στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ στο φετινό πρώτο μισό της περιόδου ήταν ελεύθερος και τώρα επανέρχεται στη δράση για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Συνολικά στην πενταετή επαγγελματική του καριέρα ο Μανθάτης μετρά 121 συμμετοχές, εννιά γκολ και εννιά ασίστ στο ενεργητικό του. Η διοίκηση του Παναιτωλικού εξέδωσε ανακοίνωση για την απόκτησή του όπου επισημαίνεται: «Συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας διάρκειας ενάμιση χρόνου υπέγραψε σήμερα ο Γιώργος Μανθάτης. Ο 23χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και από το καλοκαίρι του 2019 στην Κυπριακή Ανόρθωση».