Ολυμπιακός: «Τρέχει» ο Ντρέγκερ για να προλάβει την ΑΕΚ (pics)

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών του προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου.

Ολυμπιακός: «Τρέχει» ο Ντρέγκερ για να προλάβει την ΑΕΚ (pics)

Άτυχος στάθηκε σε εκείνο το παιχνίδι με τον Βόλο ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 5'. Ο Τυνήσιος αμυντικός υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας με αποτέλεσμα να χάσει τα ματς που απέμεναν μέχρι το τέλος του 2020.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στα παιχνίδια που είχε αγωνιστεί και είχε δείξει ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες στον Ολυμπιακό. Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ έχει μείνει στα… πιτς από τις 5 Δεκεμβρίου και αυτές τις ημέρες εκμεταλλεύεται την άδεια που τους έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς και έχει πάει στο Ντουμπάι για να κάνει τις διακοπές του.

Την ίδια ώρα ο Τυνήσιος αμυντικός κάνει έξτρα πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των διακοπών του προκειμένου να είναι έτοιμος με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού περιμένουν ότι ο Ντρέγκερ θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις 3 Ιανουαρίου.

Ο ίδιος έγραψε στα social media: «Ιδρώνοντας για μια γρήγορη επιστροφή! Πάμε Ολυμπιακάρα», ανέφερε ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ στο μήνυμα του στα social media.