Σίμος Μήτογλου: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες για τη νίκη»

Ο Βόλος όχι μόνο στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην ΑΕΚ αλλά θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη μέσα στη Ριζούπολη. Αυτό είπε και ο αμυντικός της ομάδας των Θεσσαλών, Σίμος Μήτογλου.

Σίμος Μήτογλου: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες για τη νίκη»

Για την ισοπαλία με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Ριζούπολη μίλησε ο Σίμος Μήτογλου.

Ο αμυντικός της ομάδας της Μαγνησίας Σίμος Μήτογλου σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι «κυανέρυθροι» δεν φοβήθηκαν την ΑΕΚ και ότι θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τον στόχος της θεσσαλικής ομάδας που δεν είναι άλλος από την εξάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες για την νίκη. Ειδικά αυτό του Μπαρτόλο. Μπορούσαμε να νικήσουμε. Θέλαμε το καλύτερο αποτέλεσμα με ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά δυστυχώς αν και κάναμε καλή προσπάθεια δεν τα καταφέραμε.

Δουλεύουμε στην επιθετικότητα μέσα στο παιχνίδι. Είναι εντολή του προπονητή μας. Προσπαθούμε να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται.

Είχαμε μελετήσει την ΑΕΚ και το παιχνίδι της ειδικά στις στημένες μπάλες. Με το διάβασμα κάναμε το καλύτερο και πήραμε το αποτέλεσμα. Δεν φοβηθήκαμε την ΑΕΚ, παίξαμε στα ίσα το παιχνίδι. Ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα αντιστράφηκαν οι ρόλοι και πήραμε τον έλεγχο.

Στόχος είναι η εξάδα για αυτό δουλεύουμε και το πιστεύουμε».