Στο ραντάρ του Ολυμπιακού ο Ουές

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές είναι υπό στενή παρακολούθηση από το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Τι γίνεται ενόψει Ιανουαρίου.

Στο ραντάρ του Ολυμπιακού ο Ουές

Τα δύο άκρα της άμυνας σκοπεύει να ενισχύσει ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για την αριστερή πλευρά το δήλωσε και επίσημα ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε σε απόκτηση και δεξιού μπακ. Είναι τακτική των πρωταθλητών Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια να ρίχνουν μεγάλο βάρος στην εγχώρια αγορά.

Κοιτάζουν ποδοσφαιριστές από τις ομάδες της Super League και φυσικά αυτό κάνουν και τώρα. Ένας παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι "ερυθρόλευκοι" είναι ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Πρόκειται για τον 22χρονο μπακ του ΟΦΗ, ο οποίος κάνει μία εξαιρετική σεζόν και βρίσκεται στο… μικροσκόπιο του Ολυμπιακού.

Τον Ουές τον παρακολουθεί αρκετό καιρό το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του Πειραιά και έχουν καταλήξει ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Φέτος έχει κάνει 12 συμμετοχές με την ομάδα της Κρήτης στη Super League και αν μη τι άλλο είναι ένα από τα βασικά της στελέχη στην προσπάθεια που κάνει και στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ουές αρέσει στον Ολυμπιακό και η υπόθεση του είναι πάντα ανοικτή. Το αν θα γίνει κάτι τον Ιανουάριο είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες, αλλά σίγουρα είναι ένας παίκτης που για το καλοκαίρι εξετάζεται σοβαρά. Ακόμη, πάντως δεν αποκλείεται ότι ο Ουές θα απασχολήσει τους Πειραιώτες τον Ιανουάριο.