Καμαρά: Κορυφαίος στη Γουινέα πίσω από τον Κεϊτά

Ο Μαντί Καμαρά ψηφίστηκε δεύτερος κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην πατρίδα του πίσω από τον Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ.

Καμαρά: Κορυφαίος στη Γουινέα πίσω από τον Κεϊτά

Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό είναι ο Μαντί Καμαρά η εξέλιξη του οποίου είναι ραγδαία τα τελευταία χρόνια έχοντας εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο 23χρονος χαφ είναι από τα πιο "καυτά" ονόματα της ομάδας του Πειραιά και δεν βρίσκεται τυχαία στο μεταγραφικό… στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Μαντί Καμαρά αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου. Μέσω του Ολυμπιακού κατάφερε να κληθεί στην Εθνική ομάδα της Γουινέας και μάλιστα να φτάσει στο σημείο να αγωνίζεται με το περιβραχιόνιο στο αριστερό του μπράτσο.

Τη φετινή σεζόν ο Μαντί Καμαρά έχει παίξει σε 16 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σκοράρει μία φορά, ενώ έχει και τρεις ασίστ. Ο 23χρονος άσος ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά τη σεζόν, αλλά προσβλήθηκε από κορονοϊό με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος και να χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για να βρει ξανά τα πατήματα του.

Όπως και να 'χει είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την Εθνική ομάδα της πατρίδας του. Ο διεθνής χαφ των Πειραιωτών ψηφίστηκε δεύτερος καλύτερος ποδοσφαιριστής στην πατρίδα του πίσω από τον Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ. Ο άσος των Reds συγκέντρωσε ποσοστό 63.8%, ενώ ο μέσος του Ολυμπιακού 25.6%.