Super League: Αναβλήθηκε το ΑΕΛ – Λαμία

Αναβλήθηκε ο αγώνας της ΑΕΛ με αντίπαλο τη Λαμία που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (23/12). Η απόφαση της Super League.

Super League: Αναβλήθηκε το ΑΕΛ – Λαμία

Δεν θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας της Τετάρτης (23/12), ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Λαμία. Το ματς ήταν εξ αναβολής για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ - Λαμία, ο οποίος είχε οριστεί για την Τετάρτη 23/12/2020 (εξ αναβολής, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten) αναβάλλεται, σε συμμόρφωση (α) με το από 20/12/2020 έγγραφο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το οποίο επεβλήθη κατ΄ οίκον περιορισμός 14 ημερών, στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία 1964 και (β) την από 20/12/2020 σχετική απάντηση της Γ.Γ.Α.

Κινδυνεύει και το ματς της Λαμίας με την ΑΕΛ

Σημειώνεται πως κατόπιν ερωτήματος της Super League προς την Γ.Γ.Α., η τελευταία αποσαφήνισε εγγράφως, στις 20/12/2020, τη δεσμευτικότητα της ως άνω εντολής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συνέστησε την αναβολή του αγώνα».

Θυμίζουμε πως λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, δεν έγινε και την Κυριακή ο αγώνας της Λαμίας στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Super League: Αναβολή στο Ατρόμητος - Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε το Σάββατο πως βρέθηκαν εννέα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θετικά στον κορονοϊό.

ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωσε 9 κρούσματα κορονοϊόύ