ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1: «Ζωντανός» με κεφαλιές...(highlights)

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Παναθηναϊκού (2-1) στην Τούμπα και παρέμεινε πέντε βαθμούς, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και δύο από τον δεύτερο Άρη

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1: «Ζωντανός» με κεφαλιές...(highlights)

Ο ΠΑΟΚ έστω και δύσκολα πήρε αυτό που ήθελε στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Κέρδισε τους «πράσινους» στην Τούμπα με 2-1 και παρέμεινε στο...κυνήγι των Ολυμπιακού, Άρη.

Ο Σφιντέρσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού άνοιξε το σκορ στο 11’ αλλά και εκείνος που απείλησε τις περισσότερες φορές, προβλημάτισε την άμυνα του Παναθηναϊκού και στο 65’ δημιούργησε μετά το κόρνερ του Ζίβκοβιτς για τον Ίνγκασον, ο οποίος έγραψε και το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε σωστά μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ, απάντησε με τον Αϊτόρ, έμεινε «ζωντανός» με τον Ξενόπουλο (έπαιξε αντί του τραυματία την τελευταία στιγμή Διούδη) αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει απέναντι στον σκληρό ΠΑΟΚ που είχε δοκάρι στο 77’ με τον Ντόουγκλας για να...τελειώσει τον αγώνα.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε αν και στο 88’ ο Χατζηγιοβάνης είχε την ευκαιρία για να δώσει τον βαθμό.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Μπόγκναρ (Ουγγαρία)

Σκόρερ: 11’ Σφιντέρσκι, 65’ Ίνγκασον – 16’ Αϊτόρ

Κίτρινες: Αϊτόρ, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Μακέντα, Σφιντέρσκι, Κρέσπο, Σβαμπ

Οι συνθέσεις...

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης – Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια (83’ Κρέσπο) – Ντόουγκλας (89’ Εσίτι), Ελ Καντουρί – Μουργκ (71’ Σβαμπ), Τζόλης (89’ Περέιρα), Άντρια Ζίβκοβιτς – Σφιντέρσκι (83’ Τσόλακ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Ξενόπουλος– Σάντσες (89’ Μπουζούκης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας (82’ Αλεξανδρόπουλος), Χουάνκαρ – Μαουρίσιο, Βέλεθ, Βιγιαφάνιες (72’ Καρλίτος) – Αϊτόρ (82’ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα(72’ Ιωαννίδης)