Μπα: «Πέρασα δύσκολα, αλλά τώρα είμαι καλά»

Ο Ουσεϊνού Μπα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ με σκορ 5-1 μίλησε για την επιστροφή του στη δράση και τόνισε ότι πλέον αισθάνεται πολύ καλύτερα.

 Μπα: «Πέρασα δύσκολα, αλλά τώρα είμαι καλά»

Ο Ουσεϊνού Μπα επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Για τελευταία φορά είχε παίξει με το Βόλο που είχε δείξει φανερά επηρεασμένος από την περιπέτεια του με τον κορονοϊό. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός στον αγώνα με τους "βυσσινί" φάνηκε πολύ καλύτερα και δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ ο Μπα μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε υγιής στην αγωνιστική δράση και μάλιστα κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη κόντρα στην θεσσαλική ομάδα.

Αναλυτικά ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε:

Για το αν το ματς πήγε όπως το ήθελε ο προπονητής:

Πραγματικά σημαντική νίκη, θέλαμε να κερδίσουμε για να είμαστε ήρεμοι. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά κάναμε ότι έπρεπε για να κερδίσουμε.

Για το αν είναι καλύτερα μετά τον κορονοϊό:

Πραγματικά είναι πολύ καλό και ωραίο να επιστρέφω στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν δύσκολο όλο αυτό αλλά τώρα είμαι καλά.

Είχε την ίδια βάση με την περασμένη σεζόν, νομίζω ότι πήγαν καλά όλα και δούλεψα πολύ και τώρα αισθάνομαι πως τα έχω καταφέρει να βοηθήσω την ομάδα μου.