Τσίγκρινσκι: «Να παίξουμε ξανά στο Champions League»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στο Champions League.

Τσίγκρινσκι: «Να παίξουμε ξανά στο Champions League»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «La Vanguardia». Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός των "κιτρινόμαυρων" χαρακτήρισε την Ενωση έναν υπέροχο σύλλογο και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά με την ΑΕΚ στο Champions League.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι…

«Είμαι στην ΑΕΚ για πέμπτη σεζόν αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω ότι βρίσκομαι σε παρόμοιο επίπεδο με πριν. Λαμβάνοντας υπόψη τη μεταγραφή μου στη Μπαρτσελόνα, είναι προφανές ότι οι δυνατότητές μου θα μπορούσαν να είναι πολύ υψηλότερες. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ είναι ένας υπέροχος σύλλογος και μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι έχασα πολύ χρόνο αναρρώνοντας από τραυματισμούς. Θέλω να παίξω ξανά στο Champions League ενάντια στις ισχυρότερες ομάδες, οπότε η μεταγραφή και η παρουσίαση μου στην ΑΕΚ είναι απολύτως το σωστό βήμα για μένα».

Για το εάν στους στόχους του είναι μια πιθανή επιστροφή στην εθνική Ουκρανίας: «Νομίζω ότι αυτό είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει για εμένα. Η τελευταία μου κλήση στην εθνική ομάδα ήταν στα 24 μου χρόνια. Το 2018 δείξαμε εξαιρετικό πρόσωπο και κατακτήσαμε με τον Χιμένεθ το πρωτάθλημα. Είναι λογικό ότι περίμενα ένα τηλεφώνημα τότε. Αλλά ο προπονητής της Εθνικής Αντρέι Σεφτσένκο, πήρε τη σωστή απόφαση στηρίζοντας νεότερους παίκτες».