Ολυμπιακός: Η άδεια επτά ημερών που «κλείδωσε» και η σημασία της

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ ξεκινάει η άδεια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, η οποία "κλείδωσε" μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Πότε γυρίζουν στις προπονήσεις.

Ολυμπιακός: Η άδεια επτά ημερών που «κλείδωσε» και η σημασία της

Βασικό ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ είναι να ξεκουραστούν, διότι με την επιστροφή στη δράση τους περιμένει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα. Η ομάδα του Πειραιά θα αναγκαστεί να παίζει για ένα δίμηνο Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή, για πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Όπως είχαμε αναφέρει και πριν το παιχνίδι με την Πόρτο, Μαρτίνς και ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνήσει προφορικά σε μία άδεια επτά ημερών. Μία άδεια που θα ξεκινούσε με τη λήξη του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ και θα ολοκληρωνόταν στις 27/12.

Εκείνη η ήττα από τους "Δράκους" είναι αλήθεια ότι διατάραξε κάπως την κατάσταση και μπήκε ένα ερωτηματικό δίπλα στην άδεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με την Λαμία, αλλά και κόντρα στην ΑΕΚ "κλείδωσε" αυτή την άδεια που είχε υποσχεθεί ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του. Είναι γεγονός πως πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά είναι και κάτι λογικό και αναμενόμενο.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πολύ μεγάλη κόπωση στις τάξεις των "ερυθρόλευκων" και έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη να περάσουν αυτές τις ημέρες με τις οικογένειες τους. Πρέπει να ξεκουραστούν και σωματικά και πνευματικά και γι' αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν το σκέφτηκε πολύ να συμφωνήσει για μία τόσο μεγάλη άδεια. Οι ποδοσφαιριστές θα γυρίσουν στις προπονήσεις στις 28/12 και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ τις 3 Ιανουαρίου. Φυσικά οι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει ήδη οδηγίες προκειμένου να είναι προσεκτικοί και στις όποιες μετακινήσεις κάνουν, διότι ο κίνδυνος του κορονοϊού είναι μεγάλος.