Ολυμπιακός: Βάζει νέα πρόσωπα με ΑΕΛ ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα βάλει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της αυριανής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ με τον Αβραάμ και τον Ανδρούτσο να είναι οι υποψήφιοι.

Ολυμπιακός: Βάζει νέα πρόσωπα με ΑΕΛ ο Μαρτίνς

Αλλαγές ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές που έχει διαπιστώσει ότι έχουν φτάσει στα όρια τους από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ραφινια, ο ποίος αναμένεται να μείνει στον πάγκο προκειμένου να πάρει ανάσες. Ο Βραζιλιάνος έχει παίξει σερί πολλά ματς και τώρα ο 50χρονος κόουτς θα τον αφήσει εκτός. Στη θέση του θα ξεκινήσει ο Ανδρούτσος, ο οποίος είχε και ασίστ στον αγώνα με τη Λαμία.

Μία άλλη θέση που όλα δείχνουν ότι θα έχει αλλαγή είναι και του κεντρικού αμυντικού. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του με τον Σεμέδο να είναι υποψήφιος να καθίσει στον πάγκο και να ξεκουραστεί.

Από 'κει και πέρα ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να βάλει τον Καμαρά από την αρχή προκειμένου να ξεκουράσει έναν εκ των Μπουχαλάκη, Εμβιλά και να παίξει με 4-2-3-1 έχοντας τον Φορτούνη σε ρόλο οργανωτή. Αναμένεται ακόμα να δούμε από την αρχή και τον Μπρούμα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έχει μείνει εκτός δράσης γι' αρκετό διάστημα.