ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1: Τσιγκρίνσκι: «Δείξαμε αντίδραση»

Στο γεγονός πως η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και πήρε τον πόντο κόντρα στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1: Τσιγκρίνσκι: «Δείξαμε αντίδραση»

Στην αντίδραση της ΑΕΚ όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ των κιτρινόμαυρων ανέφερε στο σχόλιό του για το ματς: «Γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Ξέραμε την αξία των τριών βαθμών, αλλά δεν τους πήραμε. Το θετικό είναι ότι δείξαμε αντίδραση. Με το 1-1 συνεχίζουμε μπροστά.

Κατά τη διάρκεια της φάσης του γκολ που δεχθήκαμε δεν κατάλαβα τι συνέβη αν υπήρξε λάθος ή όχι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η ανασταλτική μας λειτουργία τα πήγε πολύ καλά. Δεν μπορώ να κρίνω τι συνέβη εκείνη τη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο και το πιο τέλειο παιχνίδι να κάνεις θα υπάρξει η στιγμή που θα γίνει το λάθος. Δεν μπορώ να πω τώρα πως δεχτήκαμε το γκολ.

Η απόδοση μας δεν ήταν και η καλύτερη, αλλά θέλω να μείνω στην αντίδραση όταν δεχτήκαμε το γκολ. Η ομάδα έδειξε πάθος και ομαδικότητα. Είχαμε θέληση και κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να το περιμένουμε από κανέναν το πάθος. Εμείς πρέπει να το δημιουργήσουμε και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Στα ντέρμπι δεν πήραμε νίκες, αλλά δεν χάσαμε κιόλας.

Η βαθμολογική διαφορά είναι μικρή και έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο. Πρέπει και εμείς να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ο προπονητής είναι ο άνθρωπος που μας δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε. Όταν ξεκινάει ο αγώνας εμείς είμαστε στο γήπεδο. Ξέρουμε εμείς οι ίδιοι τα λάθη που κάνουμε. Πρέπει εμείς να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Είναι λογικό όταν υπάρχουν κριτικές να είναι καλές και κακές. Εμείς οι ίδιοι ζούμε το παιχνίδι και πρέπει εμείς να αντιδράσουμε».