Παίζει ο Τσιγκρίνσκι: Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pic)

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Μάσιμο Καρέρα για το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Παίζει ο Τσιγκρίνσκι: Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pic)

Η ΑΕΚ υποδέχεται (19.30) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα προέρχεται από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην έδρα της, με τελευταίο την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Δεν θέλει να χάσει την επαφή με την κορυφή, για αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στη μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Καρέρα είδε με ικανοποίηση στην τελευταία προπόνηση τον Τσιγκρίνσκι να δίνει το παρών μετά από αρκετό διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Χνιντ, ο οποίος ένιωσε χθες κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Εκτός επίσης και ο Βασιλαντωνόπουλος.

Και από τους παίκτες που είχε μαζί του «έκοψε» λίγη ώρα πριν τη «σέντρα» τους Μιτάι, Λάτσι, Σιμάνσκι, Μαχαίρα.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιταλός τεχνικός: Τσιντώτας κάτω από τα γκολπόστ, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, Λόπες-Μπακάκης στα δύο άκρα.

Στον άξονα θα παίξει το δίδυμο Σιμόες-Κρίστιτσιτς, στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ έχοντας πίσω του τους Λιβάια-Μάνταλο-Γκαρσία.

Οι 11 του Μάσιμο Καρέρα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ?⚫️ #aekoly #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr #slgrinterwetten

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020