Σιαμπάνης: «Δεν θα λυγίσω-Φταίω εγώ που δεν πήρα τα λεφτά;»

Ο Μάριος Σιαμπάνης τοποθετήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για το γεγονός ότι δημοσιεύτηκαν τα συμβόλαια του και με τα στοιχεία του να φαίνονται πεντακάθαρα.

Σιαμπάνης: «Δεν θα λυγίσω-Φταίω εγώ που δεν πήρα τα λεφτά;»

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί ο Μάριος Σιαμπάνης μετά τις καταγγελίες που έγιναν για απόπειρα δωροδοκίας του, πριν το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα το πρωί είδαν το φως της δημοσιότητας και τα συμβόλαια του ποδοσφαιριστή με τους "κιτρινόμαυρους" με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο ίδιος για όλα όσα διαδραματίζονται γύρω του.

Έρευνα εισαγγελέα για τη διαρροή της κατάθεσης του Σιαμπάνη

Ο Μάριος Σιαμπάνης από την ημέρα που ξέσπασε αυτή η ιστορία δεν έχει δραστηριοποιηθεί στα social media. Το έκανε, όμως, σήμερα εξαιτίας του γεγονός ότι τα συμβόλαια του δημοσιεύτηκαν και όπως αναφέρει και ο ίδιος αυτό έχει συμβεί χωρίς να καλύψουν τα στοιχεία του.

Ο ΠΑΟΚ καταγγέλλει Ολυμπιακό και Άρη για το συμβόλαιο του Σιαμπάνη

Αναλυτικά στη δήλωση του ο Μάριος Σιαμπάνης αναφέρει:

«Εχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Εχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένειά μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φτηνά και άνανδρα; Φταίω εγώ που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά. Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατεύσει να δίνει τα συμβόλαιά μου να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε;

Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας το έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας ήταν να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ.

Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι χαρά, όχι βρωμιά και ακόμα έτσι το ονειρεύομαι. Και θα παλέψω γι' αυτό. Ήδη η δικηγόρος μου κάνει ό,τι χρειάζεται.

ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

Δείτε την ανάρτηση του Μάριου Σιαμπάνη: