Έρευνα εισαγγελέα για τη διαρροή της κατάθεσης του Σιαμπάνη

Νέα προκαταρκτική εξέταση διενεργείται με σκοπό να διαπιστωθεί εάν υπήρξε διαρροή της κατάθεσης του Μάριου Σιαμπάνη και αφορμή γι' αυτό στάθηκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έρευνα εισαγγελέα για τη διαρροή της κατάθεσης του Σιαμπάνη

Η υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη είναι αρκετά σοβαρή και η εισαγγελία πρωτοδικών διενεργεί νέα προκαταρκτική εξέταση. Ο λόγος είναι ότι είδαν το φως της δημοσιότητας τα όσα κατέθεσε ο Μάριος Σιαμπάνης.

Συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ζήτησε τη διενέργεια νέας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή των όσων είπε στην αστυνομία ο τερματοφύλακας του Άρη Μάριος Σιαμπάνης.

Αφορμή γι' αυτή την έρευνα στάθηκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που κατήγγειλε την απευθείας αναμετάδοση της κατάθεσης στην αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο οποίος ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Η έρευνα έχει ανατεθεί στην εισαγγελέα, Κυριακή Κλιάμπα η οποία έχει κληθεί να διαπιστώσει εάν πράγματι υπήρξε διαρροή της κατάθεσης του Μάριου Σιαμπάνη, διότι πρόκειται για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Στο επίμαχο σημείο της η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε:

«Καλούμε τους συμμετέχοντες στην έρευνα να αντιληφθούν τη σοβαρότητα των στιγμών και περιμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης να ξεκινήσουν άμεσα έρευνα για το πως ενώ το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης κατέθετε στην Διεύθυνση Καταπολέμησης της Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης ενώπιον του προϊσταμένου της κ. Κώστα Χρυσόπουλου, υπήρχε LIVE αναμετάδοση στην εκπομπή «Δίκη στο Open», σε κανάλι που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παραβιάζοντας έτσι ευθέως το απόρρητο της εν λόγω κατάθεσης και διαδικασίας».