ΑΕΚ: Ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό, Ανσαριφάρντ και Νεντελτσεάρου

Ο Ανσαριφάρντ και ο Νεντελτσεάρου είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Αμφίβολος ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό, Ανσαριφάρντ και Νεντελτσεάρου

Θετικά είναι τα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα, σε ότι έχει να κάνει με την ετοιμότητα δύο βασικών παικτών της ΑΕΚ, ενόψει της μεθαυριανής (16/12-19.30) συνάντησης με τον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός προπονητής μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, όσο και στον Ιονούτ Νεντελτσεάρου που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους.

Ο Ανσαριφάρντ, από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες του δικεφάλου το τελευταίο διάστημα, χτύπησε ελαφρά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για κάτι ανησυχητικό και έτσι προορίζεται για την ενδεκάδα της αναμέτρησης με τους ερυθρόλευκους.

Το ίδιο ισχύει και για τον Νεντελτσεάρου, καθώς ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός αποτελεί επιλογή πρώτης γραμμής για την τεχνική ηγεσία, τη στιγμή μάλιστα που παραμένει αμφίβολος ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ δεν έβγαλε όλη την προπόνηση, αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις τον ώμο και η συμμετοχή του στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί αύριο, με τις πιθανότητες να είναι εις βάρος του.