Απάντηση Μάκη Γκαγκάτση και μήνυση σε Κώστα Καραπαπά

O Mάκης Γκαγκάτσης απάντησε στον Κώστα Καραπαπά για τις μαύρες σακούλες και αναφερθηκε για πριμ από τον Πειραιά, ενώ τόνισε ότι θα κάνει μήνυση για την καταγγελία περι δωροδοκίας του Σιαμπάνη.

Απάντηση Μάκη Γκαγκάτση και μήνυση σε Κώστα  Καραπαπά

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε στον Κώστα Καραπαπά και είπε για τις καταγγελίες που αναφέρθηκαν σε μαύρες σακούλες

«Το παιδοβουβαλάκι τόλμησε να πιάσει στο συνήθως γεμάτο με χοληστερίνη στόμα του τον ΠΑΟΚ κι εμένα, υπερασπιζόμενος τη νέα του αγαπημένη (μετά τον Ολυμπιακό, την Τσέλσι και τη Νότιγχαμ Φόρεστ).

Καραπαπάς: Έτσι επιχείρησε να δωροδοκήσει ο ΠΑΟΚ τον Σιαμπάνη- vid


Προς τον δούλο της κοιλιάς και αρκετών άλλων «απολαύσεων» έχω να του πω πως οι μαύρες σακούλες λογικά φτάνουν από τον Πειραιά για να πληρωθεί το έξτρα πριμ που τάξατε, κάτι που πρέπει να ερευνήσει η ΑΑΔΕ ή τελοσπάντων κάποια αρχή του κράτους που ενδέχεται να έχει μείνει εκτός ελέγχου σας.

Βομβαρδίσατε το πρωτάθλημα με τον Σπάθα του 2020 όπως κάνατε και πέρυσι με τις δήθεν πολυιδιοκτησίες με τον υπαλληλάκο σας υπουργό. Θα το πληρώσετε όπως το 2016 μετά τον Παπά και να αναμείνετε γιατί το στήσιμο το σημερινό δε θα περάσει έτσι.

Καραπαπάς σε Γκαγκάτση: «Ξεχάσατε τις μαύρες σακκούλες που έκαναν βόλτα...» (pic)

ΥΓ: Πες μας για τον Ματέο, τελικά ο ΟΣΦΠ Β’ τον πήρε μέσω του ΟΣΦΠ Α’;»

Και για την απόπειρα δωροδοκίας στον Σιαμπάνη είπε

«Οι φαντασιώσεις πληθύνονται και μάλλον ο αντρούκλας κ. Καραπαπάς (ή γραφείο τύπου του ΟΣΦΠ Β’) κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, αφού όλοι θυμόμαστε τον Σιαμπάνη να κάνει περιπάτους στην περιοχή του Άρη στον αγώνα εναντίον του ΟΣΦΠ όπως τουλάχιστον δήλωσε ιδιοκτήτης έτερης ΠΑΕ.


Ο εισαγγελέας πλέον έχει το λόγο για τη δήλωσή του, ενώ θα του κατατεθεί αγωγή και μήνυση για τις φαντασιώσεις του όπως φυσικά και σε όποιον αναδημοσιεύει τις αναρτήσεις του κι εμπλέκει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή οποιοδήποτε στέλεχός της σε ποινικά κολάσιμες πράξεις που ουδεμία σχέση είχαν, έχουν ή θα έχουν.

ΥΓ1: εν τέλει είχε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη ο Σιαμπάνης όπως είπε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ Άρης ή απειλήθηκε και τρομοκρατήθηκε όπως δήλωσε ο επικοινωνιολόγος της; Συνεννοηθείτε παιδιά.

ΥΓ2: Μαζί με τα τηλέφωνα που ζητάει ν ανοίξουν (και φυσικά να ανοίξουν ώστε να δούμε μετά που θα κρυφτεί κι πως θα πληρώσει τις αποζημιώσεις), ν ανοίξει και το δικό του να δούμε αν έχει νοικιάσει ποτέ κανένα άσπρο polo για ταξιδάκι φίλων και συνομιλητών του στη Λάρισα;».