Καραπαπάς σε Γκαγκάτση: «Ξεχάσατε τις μαύρες σακκούλες που έκαναν βόλτα...» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Κλάτενμπεργκ και τη... Νότιγχαμ Φόρεστ.

Καραπαπάς σε Γκαγκάτση: «Ξεχάσατε τις μαύρες σακκούλες που έκαναν βόλτα...» (pic)

Ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το οποίο... συνεχίζεται σε ακόμη υψηλότερους τόνους από ότι στον αγωνιστικό χώρο.

Καραπαπάς: Έτσι επιχείρησε να δωροδοκήσει ο ΠΑΟΚ τον Σιαμπάνη

Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στα social media έκανε λόγο για «μαύρες σακούλες»

ΠΑΟΚ: «Η πιο ύποπτη και πιθανότατα στημένη διαιτησία- Ο Κλάτενμπεργκ ονειρεύεται θέση στη Νότιγχαμ»

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Γκαγκατσάκο ωραία ανακοίνωση. Είπατε ότι τελικά η τεχνολογία πειράζεται από τον χειριστή VAR. Είπατε μέσα στο αμόκ σας ότι ο Κλάτενμπεργκ ονειρεύεται θέση στον πάγκο της Φόρεστ. Προσφέρουμε σε ένδειξη ανθρωπιάς θέση εξωφυλαρούχα στον Γκαγκατσάκο. Και θέση συντηρητή στον Γιώργη. Στη Φόρεστ υπάρχουν και δύο ευρωπαϊκά κύπελλα που πρέπει να γυαλίζονται»

Και συνέχισε:

«Μόνο ρε Γκαγκατσάκο στην αναλυτική ανακοίνωση ξεχάσατε για τις σακούλες που έκαναν βόλτες την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Βγάλε άλλη μια ανακοίνωση να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ποιοι πήγαν στους παίκτες του ΑΡΗ με σακούλες μαύρο χρήμα. Τι τους ζήτησαν και κυρίως ποιος τους έστειλε. Άντε γιατί έφτασε η ώρα να πέσουν όλες οι μάσκες»

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά