Άρης - ΠΑΟΚ: Η σύζυγος του Πάμπλο Γκαρσία έκανε ποστ στο instagram με σκουλήκια: «Τους μισώ» (pic)

Προκλητικό ποστ στο instagram από τη σύζυγο του Πάμπλο Γκαρσία - Έβαλε φωτογραφία με σκουλήκια και σχολίασε «τους μισώ»

Άρης - ΠΑΟΚ: Η σύζυγος του Πάμπλο Γκαρσία έκανε ποστ στο instagram με σκουλήκια: «Τους μισώ» (pic)

H σύζυγος του Πάμπλο Γκαρσία, Λάουρα, προχώρησε σε μία προκλητική κίνηση, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Ανέβασε στο προφίλ της στο instagram μία φωτογραφία με σκουλήκια, σχολιάζοντας τους «μισώ».

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έκανε δηλώσεις.Ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ που μίλησε αντί του Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη χαρακτήρισε το διαιτητή λίγο για το βάρος ενός τέτοιου ντέρμπι.

«Περιμέναμε ένα σκληρό τοπικό ντέρμπι. Ξέραμε καλά κι εμείς ως παλιοί παίκτες τι μας περιμένει εδώ. Ήταν σκληρό το ματς και για τις δύο ομάδες. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, δεν ήμασταν η χειρότερη ομάδα. Μπορούσαμε τουλάχιστον ισοπαλία. Προχωράμε».

Για το ποιο ήταν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως όταν δεχτήκαμε το γκολ είχαμε κάποιες ευκαιρίες, ίσως όχι πολύ μεγάλες. Αλλάξαμε σύστημα βάλαμε δεύτερο επιθετικό. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι για μας, με παίκτες στη μεσαία γραμμή αρκετό χρόνο με κίτρινη κάρτα. Φοβηθήκαμε μήπως πάρει κάποιος κόκκινη, έπρεπε να τους αλλάξουμε, βάλαμε δεύτερο φορ. Ο Άρης έκλεισε χώρους και ήταν δύσκολο να βρούμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες. Κάποιες στημένες φάσεις μόνο, ήταν δύσκολο».

Για το ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία: «Μας έλειπαν παίκτες στην επιθετική γραμμή. Ξέραμε ότι στους Τσιγγάρα και Ντόουγκλας υπήρχε πιεστική αντίδραση απ’ τον πάγκο τους για να πάρουν κι άλλη κάρτα, αναγκαστήκαμε να τους αλλάξουμε».

Για το τι τους προβληματίζει: «Τα παιδιά τα έδωσαν όλα, το πρόβλημα για εμάς ήταν η διαιτησία. Ήρθε ξένος και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος ενός τοπικού ντέρμπι. Έκανε αρκετά λάθη και νομίζω στο πέναλτι ο Πασχαλάκης βρήκε μπάλα, δεν σήκωσε το βάρος ο διαιτητής».

Για τον Ουαγκέ: «Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει ακόμη».