Κριτική παικτών: Ο Τιάγκο Σίλβα, ο Σουντανί, o Μασούρας και... οι άλλοι

Ο Τιάγκο Σίλβα άφησε ξανά πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ στα θετικά είναι και η επιστροφή του Χιλάλ Σουντανί στις καλές εμφανίσεις. Κριτική παικτών του Ολυμπιακού.

Κριτική παικτών: Ο Τιάγκο Σίλβα, ο Σουντανί, o Μασούρας και... οι άλλοι

ΣΑ: Η Λαμία σε κάποια διαστήματα πήγε να δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά όποτε χρειάστηκε, ο Πορτογάλος ήταν εκεί που έπρεπε. Ευχάριστο ήταν το βράδυ που μεσημέρι που πέρασε.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Δεν ήταν από τους διακριθέντες. Έπαιξε τόσο… όσο. Περισσότερο συντήρηση έκανε από κάποιο σημείο και μετά, και ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός καθάρισε τη νίκη.

ΣΕΜΕΔΟ: Έβγαλε ένα αρκετά καλό πρόσωπο, είχε διάθεση, πήγαινε δυναμικά στις μονομαχίες και στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ενώ το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει για τον Ολυμπιακό, δεν ήθελε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο παρά τον τραυματισμό του.

ΣΙΣΕ: Σε κάποιες περιπτώσεις ταλαιπωρήθηκε όταν βρέθηκε απέναντί του ο Αραμπούλι, ωστόσο, σε γενικές γραμμές πατούσε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και κάνει επίσης ό,τι περνάει από το χέρι του για να σκοράρει κιόλας.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Σε κάθε ματς καταθέτει την ψυχή του. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το τρίτο γκολ, ήταν μέσα σε πολλές φάσεις που δημιούργησε ο Ολυμπιακός και ανασταλτικά δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

ΕΜΒΙΛΑ: Εξαιρετικός ο Γάλλος που πέτυχε και μία γκολάρα για highlights αθλητικών εκπομπών. Έπρεπε να αντικατασταθεί για να πάρει ανάσες ενόψει ΑΕΚ.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: «Γεμάτο» παιχνίδι από τον Κρητικό χαφ. Δεν είναι μόνο το γκολ του, αλλά η διάθεσή του έως και τα τελευταία λεπτά να διεκδικήσει κάθε μπαλιά, ακόμα κι όταν το σκορ είχε φτάσει πλέον στο 0-6.
ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μόνο το γκολ του έλειπε. Έδωσε ασίστ, κέρδισε το πέναλτι, ήταν σε αρκετές φάσεις μέσα, έκανε το λάθος με το πέναλτι, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν τον πήρε από κάτω. Ίσα-ίσα που μετά το πέναλτι που έδωσε στην Λαμία, λες και το πήρε προσωπικά και ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Από τα καλύτερά του παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ελ Αραμπί, από δικό του χτύπημα φάουλ ξεκίνησε το πρώτο γκολ, πέτυχε και ο ίδιος ένα τέρμα και γενικότερα ήταν παντού!

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Πολύ καλό ματς από τον Πορτογάλο, κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής και με εξαιρετική επαφή με την μπάλα. Καλά κάνει ο Μαρτίνς και έχει αρχίσει να του δείχνει εμπιστοσύνη.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Ξαναβρήκε δίχτυα ο Μαροκινός δίχως να ιδρώσει ιδιαίτερα. Μπορεί να μην έκανε ματσάρα, αλλά σίγουρα η παρουσία του στον πίνακα των σκόρερ τον βάζει μέσα στους διακριθέντες.

ΠΕΠΕ: Μπήκε δεύτερο ημίχρονο και από δικό του λάθος ξεκίνησε η μεγάλη φάση του Βασιλακάκη στο 55’. Θέλει τον χρόνο του ο Πορτογάλος, ο οποίος για την ώρα περιορίζεται σε πολύ απλά πράγματα και δεν ψάχνει να κάνει π.χ. τις δύσκολες μπαλιές.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Πολλά χαμόγελα για την επιστροφή του Αλγερινού στα γκολ. Έδειξε διάθεση και δίψα με το που μπήκε στο ματς, σκόραρε, θα μπορούσε να βάλει άλλο ένα γκολ και το κυριότερο είναι ότι φώναξε «παρών».

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Έπαιξε για λίγο σε ρόλο δεξιού μπακ, αλλά έφυγε από την Λαμία με μία ασίστ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε αντί του Σεμέδο και δεν είχε δύσκολο βράδυ, καθώς η Λαμία είχε καταρρεύσει.

ΚΑΪΠΕΡΣ: Άνοιξε λογαριασμό με τον Ολυμπιακό ο Βέλγος στράικερ, ο οποίος ουσιαστικά την πρώτη του επαφή βρήκε δίχτυα. Κατά τ’ άλλα έκανε σαν τρελός για να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Λαμία - Ολυμπιακός 0-6: Τα γκολ της αναμέτρησης (vid)

Λαμία-Ολυμπιακός 0-6: Ακραίο ποδοσφαιρικό φαινόμενο-vids