Λαμία-Ολυμπιακός 0-6: Κάιπερς: «Σημαντικό να νικήσουμε την ΑΕΚ» (vid)

Ο Ούγκο Κάιπερς κόντρα στη Λαμία πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Λαμία-Ολυμπιακός 0-6: Κάιπερς: «Σημαντικό να νικήσουμε την ΑΕΚ» (vid)

Ένα από τα έξι γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός κατά της Λαμίας το σημείωσε ο Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος επιθετικός πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ραντζέλοβιτς και είχε κάθε λόγο μετά το τέλος του αγώνα να είναι ικανοποιημένος.

Αναλυτικά ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε:

Για τη νίκη επί της Λαμίας: Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε αυτή τη νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο. Ήμασταν πολύ σοβαροί και είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Για τους έξι διαφορετικούς σκόρερ: Πολύ σημαντικό. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν πολύ καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και με ένα παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες είναι πολύ σημαντικό όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι.

Για τη σημασία του γκολ: Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να βοηθάω κάθε σαββατοκύριακο. Θέλω να βοηθάω την ομάδα κάθε φορά. Όταν ο προπονητής με χρειάζεται θέλω να είμαι έτοιμος.

Για το ματς με την ΑΕΚ: Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε, αλλά με την ΑΕΚ είναι πιο δύσκολο. Όπως κάθε φορά θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να δουλέψουμε καλά.