Λαμία – Ολυμπιακός 0-6: Γιατί πανηγύριζε έξαλλα ο Μαρτίνς (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να χαμογελά μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας στην Φθιώτιδα. Εξήγησεγιατί πανηγύριζε έξαλλα τα γκολ

Λαμία – Ολυμπιακός 0-6:  Γιατί πανηγύριζε έξαλλα ο Μαρτίνς (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απολύτως φυσιολογικό να είναι ευχαριστημένος με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και το επιβλητικό 6-0 επί της Λαμίας.

Λαμία-Ολυμπιακός 0-6: Ακραίο ποδοσφαιρικό φαινόμενο-vids

«Μας πήγαν όλα καλά. Ήταν η αντίδραση που περιμέναμε και θέλαμε. Δεν μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα σε μία μέρα. Κάναμε αυτό που έπρεπε, μετά από μία άσχημη κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε. Είμαστε ευχαριστημένοι», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Όλα πήγαν καλά, ήμασταν αποτελεσματικοί, στις πρώτες τρεις ευκαιρίες κάναμε γκολ, κάναμε ένα πέναλτι που δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται. Όλα τα παιδιά πήγαν πολύ καλά, ήταν μία απόδειξη ότι όλοι οι παίκτες είναι παρόντες. Είμαστε ευχαριστημένοι ότι ήμασταν αποτελεσματικοί, έχοντας προηγηθεί μία δύσκολη κατάσταση».

Για τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο γκολ τόνισε: «Η αντίδραση αυτή ήταν, γιατί είmαι πολύ χαρούμενος όταν όλοι οι παίκτες είναι παρόντες. Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε σε αυτούς. Ξέρουμε ότι βασιζόμαστε σε αυτούς. Είμαι χαρούμενος που ο Σουντανί σκοράρει, αλλά και για τον Κάιπερς σκοράρει και μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους. Δικαιωνόμαστε με τη χρησιμοποίησή τους. Σήμερα έβρεχε, το γήπεδο ήταν πολύ κακό στην αρχή όταν επιχειρήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Για όλους αυτούς τους λόγους είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το τι σημαίνει η νίκη αυτή είπε: «Σημαντική νίκη, αλλά αυτό που μετράει είναι πήραμε τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία αν ήρθαν σε ένα μικρότερο παιχνίδι ή σε ντέρμπι. Η νίκη είναι παντού τρεις βαθμοί. Κερδίσαμε σε δύσκολη έδρα και σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο».

Για την κατάσταση του Σεμέδο δήλωσε: «Θα εκτιμηθεί, όμως, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό».

Λαμία - Ολυμπιακός 0-6: Τα γκολ της αναμέτρησης (vid)

Λαμία-Ολυμπιακός 0-6: Ακραίο ποδοσφαιρικό φαινόμενο