Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Αϊτόρ: «Πέρασα μία δύσκολη περίοδο» (vid)

Ο Αϊτόρ μίλησε για το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη δύσκολη περίοδο που έχει περάσει.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Αϊτόρ: «Πέρασα μία δύσκολη περίοδο» (vid)

Ο Αϊτόρ επέστρεψε στα γκολ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το γκολ που σημείωσε και τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά ο Αϊτόρ μίλησε:

Για το γεγονός πως ήταν από τους κορυφαίους: «Έκανα ότι μου ζητήθηκε, είναι δύσκολο να μπεις στο δεύτερο ημίχρονο σε έναν αγώνα με αρκετό ρυθμό, αλλά από την στιγμή που μπαίνω στο γήπεδο κοιτάω να τα δώσω όλα. Σήμερα είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι: «Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ήταν λίγο δύσκολο να μπούμε μέσα στο παιχνίδι. Μετά το γκολ του Βιγιαφάνιες, μπορέσαμε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι κι έτσι μπορέσαμε να γίνουμε ο Παναθηναϊκός που θέλουμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Για τη φάση του δικού του γκολ: «Όλα ήρθαν με την πρώτη ευκαιρία που μου δόθηκε. Σε πρώτη φάση απέκρουσε ο τερματοφύλακας, αλλά μετά είδα πως έπρεπε να τσιμπήσω την μπάλα, έτσι είδα στη δεύτερη φάση τον τερματοφύλακα ότι έβγαινε αρκετά κι έκατσε καλά η φάση. Αυτή τη φορά πέτυχα γκολ και δεν μου το ακύρωσαν!»

Για το γεγονός πως έτρεξαν όλοι πάνω του να πανηγυρίσουν στο γκολ που σημείωσε: «Ξέρουν πως πέρασα μια δύσκολη περίοδο που δεν αγωνιζόμουν και αυτές τις εβδομάδες με βοήθησαν πάρα πολύ ψυχολογικά και με στήριξαν πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, για τον τρόπο με τον οποίο με στήριξαν και με βοήθησαν όλο αυτό τον καιρό».

Για την επιστροφή του στα γκολ: «Φαίνεται σαν να είχα ξεχάσει να σκοράρω! Όμως δούλεψα πολύ για να μπορέσω να βρω τα γκολ και να μπορέσω να παίξω. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω περισσότερα γκολ και να δίνω περισσότερες χαρές στην ομάδα».

Για τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν ήρθε κι αν του προκάλεσαν πίεση: «Όταν ήρθα υπήρχαν πάρα πολλές προσδοκίες κι αυτή την πίεση την αισθάνθηκα από την πρώτη μέρα, σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά του ποδοσφαιριστή».

Για τον ίδιο: «Πιστεύω πως τα έδωσα όλα για την ομάδα κι ορισμένες φορές τα πράγματα μας βγαίνουν καλύτερα κι άλλες, όχι τόσο. Ο στόχος είναι πάντα να δίνω το 100% για τους φιλάθλους, για την ομάδα μας. Το βασικό είναι να νιώθεις στο τέλος χαρούμενος, με την προσπάθεια, με την δουλειά που έκανες και να συνεχίζεις».

Για τον Βέλεθ: «Ο Βέλεθ είναι σαν αδερφός για εμένα. Με βοήθησε από την πρώτη στιγμή που έφτασα στον σύλλογο και είναι ο άνθρωπος που με είδε να δουλεύω, να υποφέρω και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τον τρόπο που με βοηθάει καθημερινά».

Για το πώς θα το πανηγυρίσει: «Η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ σημαντική και γι' αυτό την γιορτάσαμε πολύ. Η σημερινή αναμέτρηση ήταν επίσης μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά ήταν στόχος μας να μπορέσουμε να κερδίσουμε για να βρεθούμε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Έχω το χαμόν σπίτι μου, δεν τον έφερε στο γήπεδο».

Για τα παιχνίδια της Ελλάδας με την Ισπανία στα προκριματικά του Μουντιάλ: «Είναι ποδόσφαιρο και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είναι δύσκολο για την Ελλάδα, αλλά μέσα σε 90 λεπτά μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε».