Γιώργος Σίμος: «Κυριαρχήσαμε, δίκαια κερδίσαμε» (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος εμφανώς ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ, στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών και έκανε λόγο για το άγχος που υπάρχει στους Κρητικούς.

Γιώργος Σίμος: «Κυριαρχήσαμε, δίκαια κερδίσαμε» (vid)

Ο Γιώργος Σίμος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη αλλά και για την εικόνα του ΟΦΗ στη νίκη επί της ΑΕΛ.

«Αγωνιστήκαμε αρκετά καλά, οι παίκτες έδειξαν μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης, αποφασιστικότητας και ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που ήθελε βαθμούς.

Θα ήθελα σιγά – σιγά να αποβάλλουμε το αδικαιολόγητο στρες και είναι θέμα χρόνου να το κάνουμε. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα” ήταν τα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ» τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA, ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργος Σίμος.

ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-1: «Ψήλωσε» με το αυτογκόλ του Σπαρβ (vid)

Ο Γρίβας από την πλευρά του που πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα, είπε πως ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε ενώ για ακόμη μία φορά, επεσήμανε πως στόχος της ομάδας του Ηρακλείου σε κάθε αναμέτρηση είναι όχι μόνο να κερδίζει αλλά και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο: «Εμείς είτε προερχόμαστε από νίκη, είτε από ήττα, κοιτάμε πάντα να κερδίζουμε και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο που θα ευχαριστιέται και ο κόσμος».