ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-1: «Ψήλωσε» με το αυτογκόλ του Σπαρβ (highlights)

Ο ΟΦΗ με το αυτογκόλ του Σπαρβ στο 58' πέρασε από το Αλκαζάρ επικρατώντας 1-0 της ΑΕΛ που παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.  

ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-1: «Ψήλωσε» με το αυτογκόλ του Σπαρβ  (highlights)

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και μπήκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, έχοντας βέβαια ένα ματς περισσότερο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο έμπειρος μέσος της ΑΕΛ, Σπαρβ, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα στο 58' προ του Διαμαντή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο ΟΦΗ κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, απέναντι στην ομάδα της Λάρισας που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή μέσα στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

ΑΕΛ – ΟΦΗ 0-1

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Σκόρερ: 58’ Σπαρβ (αυτογκόλ)

Κίτρινες: Μπαλογιάννης, Γλυνός, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας, Σωτηρίου, Σπαρβ

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι – Μπέρτος (63’ λ. τρ. Γλυνός), Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιχαήλ – Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (80' Ζαχαράκης), Φίλιπ, Πλατέλλας – Πινακάς (56’ Τρούγιτς), Ντουρμισάι (56’ Γιουνές)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου – Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης – Ουές, Στάικος, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (78' Γιάννου), Λυμπεράκης (86' Κοροβέσης) – Στάρτζεον (93' Γρίβας), Σαρντινέρο

Δείτε τα highlights του αγώνα