Τάτσης: «Είναι ένα μεταβατικό στάδιο»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση κι έκανε αναφορά στη δυσκολία των «βυσσινί» να σκοράρουν. Τι δήλωσε και ο έμπειρος αμυντικός, Αλέξης Μιχαήλ

Τάτσης: «Είναι ένα μεταβατικό στάδιο»

«Δεν παίξαμε καλά, όπως στο Αγρίνιο. Κάναμε κάποιες τελικές αλλά από τη στιγμή που δεν σκοράραμε το ματς ήταν οριακό. Έχουμε μια δυσκολία στο γκολ και αντίθετα δεχόμαστε εύκολα γκολ. Κρατάω κάποιες ατομικές επιδόσεις, είτε αυτές είναι θετικές, είτε αρνητικές.

Η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Προσπαθώ κι εγώ από την πλευρά μου να φτιάξω τα πράγματα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο» τόνισε στην κάμερα της NOVA ο προπονητής της ομάδας της Λάρισας, Γιάννης Τάτσης.

ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-1: «Ψήλωσε» με το αυτογκόλ του Σπαρβ (vid)

Ο έμπειρος αμυντικός, Αλέξης Μιχαήλ είπε από την πλευρά του: «Το ματς πήγε στη δύναμη και στο πάθος. Έπρεπε να κερδίσουμε για να φτιάξουμε ψυχολογία και να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Δεχτήκαμε αυτό το γκολ. Συμβαίνει στη μπάλα. Δεν φταίει μόνο η τύχη. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο.

Έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Η ομάδα θέλει βαθμούς. Πρέπει να παίρνουμε βαθμούς για να ανέβουμε στη βαθμολογία.

Όλοι είμαστε προβληματισμένοι. Ίσως δεν τα κάνουμε όλα όπως πρέπει. Ίσως κάποια κακοδαιμονία. Τι να πω, δεν ξέρω. Δύσκολα βάζουμε γκολ και εύκολα δεχόμαστε. Πρέπει κι εμείς να ψάξουμε την τύχη μας».