Με Βάντερσον, Μάζουρεκ ο Παναιτωλικός στη Μαγνησία

Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει κανονικά στη διάθεσή του κόντρα στο Βόλο τους Μάζουρεκ και Βάντερσον, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους

Με Βάντερσον, Μάζουρεκ ο Παναιτωλικός στη Μαγνησία

Το πρώτο του τρίποντο μακριά από την έδρα του θα επιδιώξει να πάρει στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικόςκόντρα στο Βόλο.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση απέναντι στη Λάρισα θέλει τους βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και να μπορέσει να… ανασάνει!

Είναι αλήθεια πως η ομάδα έχει χάσει πάρα πολύ έδαφος με αρκετά άσχημα αποτελέσματα ειδικά μέσα στο Αγρίνιο και χρειάζεται πάση θυσία νίκες μακριά από την Αιτωλοακαρνανία προκειμένου να καταφέρει να ξεφύγει από την… επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς στη Μαγνησία είναι πολύ δύσκολο, αφού ο Βόλος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει όλοι στον Παναιτωλικό να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας τέθηκαν οι Μάζουρεκ και Βάντερσον οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν όλη την εβδομάδα προπονήθηκαν κανονικά, με συνέπεια να υπολογίζονται πλέον για την αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς.

Από αυτήν θα απουσιάσουν ο τραυματίας Κνετ, αλλά και οι Ματσόλα, Καρασαλίδης, Μαλής που συνεχίζουν να είναι εκτός δράσης.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα, αυτή αποτελείται από τους: Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Περέιρα, Μελίσσα, Τζανακάκη, Βέργο, Μεντόσα, Τσιγγάρα, Λιάβα, Κωνσταντόπουλο, Καλαντζή και Γιάκολις.