Η άφιξη του Μολέδο φέρνει νέα επαφή με τον Ολυμπιακό (upd)

Νέα επαφή με τον Ολυμπιακό θα έχει ο Βραζιλιάνος στόπερ με την άφιξή του στη χώρα μας. 

Η άφιξη του Μολέδο φέρνει νέα επαφή με τον Ολυμπιακό (upd)

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έπαιξε τα ξημερώματα με την Ιντερνασιονάλ εναντίον της Βάσκο Ντα Γκάμα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ ήταν ξανά βασικός και πάλι από τους καλύτερους. Αμέσως μετά το παιχνίδι έκανε δηλώσεις από τις οποίες δεν προκύπτει πουθενά ότι έχει σκοπό να φύγει από την ομάδα: «Είμαστε πολύ καλά, αλά τώρα έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος κάτι που δεν ευνοεί τον ρυθμό μας. Θα μείνουμε όμως προσηλωμένοι και θα επιστρέψουε ακόμα καλύτεροι», τόνισε ο κορυφαίος αμυντικός φέτος στην Βραζιλία μαζί με τον συμπαίκτη του Κουέστα.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό ο Μολέδο δημοσίως, αλλά και αυτή η τοποθέτησή του ίσως κάτι δείχνει. Ο έμπειρος παίκτης θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, εάν προηγουμένως λυθούν κάποια προβλήματα εφορίας που έχει από το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να τακτοποιηθούν από τους πράσινους.

Αναμένεται ότι θα έχει νέα επαφή με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να συζητηθούν τα δεδομένα της μεταγραφή του, στην οποία βάζει πολύ μεγάλα εμπόδια η ομάδα του και έχει παράλογες απαιτήσεις για την παραχώρηση του παίκτη.

Από το περιβάλλον του παίκτη πάντως, και συγκεκριμένα από τον μάνατζέρ του, τονίζεται ότι υπάρχουν πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ασχέτως από την αρνητική στάση που τηρεί η Ιντερνασιονάλ ως τώρα. Το ζήτημα πρόκειται να ξεκαθαρίσει άμεσα.