Σπύρος Ρισβάνης στο fosonline: Έγινε αυτό που ήθελα

Ο αμυντικός του Ατρομήτου μίλησε στο fosonline.gr για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Περιστερίου.

Σπύρος Ρισβάνης στο fosonline: Έγινε αυτό που ήθελα

Φέτος ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος και ένας από τους βασικότερους συντελεστές της επιτυχημένης πορείας της ομάδας του.

Ο Σπύρος Ρισβάνης συντέλεσε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Περιστερίου να βρίσκεται στα… πάνω πατώματα της βαθμολογίας από την πρώτη έως και την τελευταία αγωνιστική και ανταμείφθηκε με αυτό με ένα τριετές συμβόλαιο.

Πέραν τούτου, τα κατορθώματά του με την ομάδα του, του προσέφεραν την κλήση του στην εθνική μας ομάδα και πλέον ο Ρισβάνης είναι έτοιμος για ακόμα υψηλότερες πτήσεις…

Σπύρο καλημέρα και συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σου. Έγινε τελικά αυτό που ήθελες;

Ναι, ήταν κάτι που ήθελα από την αρχή. Νομίζω ότι κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει και στο εξωτερικό, όμως ο Ατρόμητος μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και δέχτηκα την πρότασή του χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Είναι ευκαιρία για εσάς τους ποδοσφαιριστές το γεγονός ότι φέτος θα παίξετε και στα προκριματικά του Europa League να δείξετε ότι αξίζετε μια ευκαιρία να δοκιμάσετε την τύχη σας και έξω;

Εννοείται. Νομίζω ότι το να παίξεις στο εξωτερικό είναι όνειρο για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή και η προοπτική του Europa μπορεί να μας βοηθήσει.

Αποτέλεσε δέλεαρ για εσένα η συμμετοχή του Ατρομήτου στην Ευρώπη;

Να σου πω την αλήθεια θα πήγαινα και χωρίς αυτή την προοπτική. Ο Ατρόμητος μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη. Και ο προπονητής μου και ο κ. Σπανός και ο κ. Αγγελόπουλος μου έδειξαν πόσο με ήθελαν και τους ευχαριστώ για αυτό. Ελπίζω να τους ανταμείψω με τις εμφανίσεις μου.

Η συνεργασία σου με τον Κάναντι ευελπιστείς να είναι ακόμα καλύτερη σε αυτή τη δεύτερη σεζόν;

Θέλω να πιστεύω ότι ναι, θα είναι ακόμα καλύτερη. Ελπίζω να πετύχουμε και φέτος τους στόχους που θα θέσουμε. Χρειάζεται σκληρή και ομαδική δουλειά για να γίνει αυτό.

Υπάρχει καθόλου πικρία που τελικά δεν επέστρεψες στον Ολυμπιακό;

Καμία πικρία. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Έμεινα στον Ατρόμητο και με ευχαρίστησε πολύ αυτό.