Τι τρέχει με τον Μάρκοβιτς

Το σενάριο για τον 24χρονο εξτρέμ της Λίβερπουλ. Μαρινάκης και Καρεμπέ θέλουν να τον δουν στο Καραϊσκάκη. Στα χέρια του παίκτη η απόφαση. 

Τι τρέχει με τον Μάρκοβιτς

Το όνομα του Λαζάρ Μάρκοβιτς θα προκαλούσε μεγάλη αίσθηση αν συνέχιζε την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ της Λίβερπουλ και αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Άντερλεχτ μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, αλλά δεν παύει να πρόκειται για έναν εξαιρετικό ακραίο επιθετικό, έχοντας κάνει ήδη μεταγραφές 15 εκατ. ευρώ στο ξεπέταγμά του από την Παρτίζαν.

Στα διεθνή ΜΜΕ προκάλεσε αίσθηση το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για έναν πολύ γρήγορο επιθετικό. Στο Βέλγιο, μάλιστα, ανέφεραν ότι αν η Άντερλεχτ θέλει να κρατήσει τον παίκτη πρέπει να βιαστεί, διότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες.

Στη Σερβία τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στόχο του Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ η απόκτησή του θα έχει την απόλυτη έγκριση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον γνωρίζει από την θητεία του σε Μπενφίκα και Σπόρτινγκ.

Ακόμα, στο Βελιγράδι τονίζουν ότι η Λίβερπουλ δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την παραχώρηση του Σέρβου. Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι εφόσον ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός, τότε οι "Reds" και οι «ερυθρόλευκοι» δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρουν.

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι το συμβόλαιο του παίκτη είναι ιδιαίτερα υψηλό. Επειδή όμως ο παίκτης δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο με συμβόλαιο της Λίβερπουλ, ο Άγγλοι πιθανόν να επιχειρήσουν να βρουν μια λύση για να τον δώσουν σε άλλη ομάδα, πιθανώς «βοηθώντας» κιόλας στην οικονομική συμφωνία για την κάλυψη των απολαβών του ποδοσφαιριστή.

Το μόνο βέβαιο ως τώρα είναι η θέληση από πλευράς Ολυμπιακού να γίνει μια τέτοια ηχηρή κίνηση, αλλά φυσικά για τον αν θα προχωρήσει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως, αν ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα θελήσει να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς το δέλεαρ του Champions League.