Μακ Κέι και Πεδρόσα σε πρώτο πλάνο

Ποια τα δεδομένα για τους δύο μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. 

Μακ Κέι και Πεδρόσα σε πρώτο πλάνο

Ο Μπάρι Μακ Κέι βρίσκεται στην Αθήνα και είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή του, αλλά από την στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες (της Αγγλίας, της Ρωσίας, της Γερμανίας όπως μετέδιδαν αγγλικά ΜΜΕ), γίνονται επαφές, ώστε να συμφωνήσει και η πλευρά του παίκτη σε μια φαινομενικά «εύκολη» περίπτωση λόγω της κοινής ιδιοκτησίας Ολυμπιακού και Νότιγχαμ.

Εξελίξεις αναμένονται και για τον Αντρέ Πεδρόσα της Σετουμπάλ που απασχολεί τον Ολυμπιακό καιρό τώρα μετά την εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 21χρονος μέσος δεν έχει έχει σημαντική εμπειρία, αλλά ο προπονητής τον πιστεύει και θεωρεί ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει, καθώς είναι πολύ καλός αμυντικός χαφ και με οργανωτικές ικανότητες στο παιχνίδι. Έχοντας φυσικά και τη δυνατότητα να βελτιωθεί, αλλά και να πωληθεί στη συνέχεια πολύ πιο ακριβά απ' όσο θα αγοραστεί.

Κάποια εξέλιξη για τον Πρίσιτς δεν υπήρξε παρά μόνο ότι τον θέλουν τουρκικές ομάδες πέραν της Μπούρσασπορ. Μια προσιτή περίπτωση για τους χαφ είναι ο Γέβτοβιτς της Παρτίζαν, αλλά ο Ολυμπιακός είναι σε διεργασία επαφών για παίκτες που είναι πιο ψηλά στη λίστα.