Ζαμπά: Προτάθηκε σε Κορίνθιανς, στα… άκρα οι σχέσεις με ΠΑΟΚ!

Ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται στη Βραζιλία και αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του, καθώς προτάθηκε στην Κορίνθιανς με τους Θεσσαλονικείς να επισημαίνουν πως έχει συμβόλαιο ως το 2022.

Ζαμπά: Προτάθηκε σε Κορίνθιανς, στα… άκρα οι σχέσεις με ΠΑΟΚ!

Η κατάσταση με την περίπτωση του Λέο Ζαμπά έχει αρχίσει να περιπλέκεται σε… επικίνδυνο βαθμό, καθώς ο βραζιλιάνος προτείνεται από τον μάνατζέρ του σε διάφορες ομάδες.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς έως το 2022 και ασφαλώς έχουν τον τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε μετακίνησή του.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Κορίνθιανς, δεν ανταποκρίθηκε στην πρόταση για την απόκτηση του Λέο Ζαμπά και του διαμήνυσε πως για την ώρα δεν ενδιαφέρεται» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και δίνει ενδιαφέροντα στοιχεία για τις σχέσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Έφυγε χωρίς άδεια για τη Βραζιλία ο Λέο Ζαμπά!

«Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης ταξίδεψε στην Βραζιλία χωρίς άδεια από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Η ελληνική ομάδα του έχει ήδη ζητήσει να επιστρέψει απειλώντας πως θα προσφύγει στην FIFA ζητώντας αποζημίωση 20 εκατομμύρια ευρώ( σσ: το ποσό που προβλέπεται στην ρήτρα του).

Η μόνη περίπτωση να δεχθεί ο ΠΑΟΚ να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του Ζαμπά με δανεισμό είναι να καλύψει η ομάδα που ενδιαφέρεται το σύνολο των αποδοχών του που φτάνουν στις 300 χιλιάδες ριάλ το μήνα (περίπου 50 χιλιάδες ευρώ). Μια απαίτηση που ήδη έχουν απορρίψει και η Κορίνθιας αλλά και άλλες ομάδες από την Βραζιλία.

Η μεγάλη ελπίδα του Ζαμπά είναι η Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε που εξετάσει με ενδιαφέρον την περίπτωση του» εξηγεί το δημοσίευμα και συμπληρώνει την κατάσταση του Λέο Ζαμπά μετά τον τραυματισμό του και τονίζει πως η κατάσταση αυτή «οδήγησε τον παίκτη να εγκαταλείψει την ομάδα του και να εναποθέσει τις ελπίδες του στους εκπροσώπους για να του βρουν το νέο σταθμό της καριέρας του».

Το σίγουρο είναι πως οι δυο πλευρές δείχνουν να μην έχουν σημεία συνεννόησης με τον παίκτη να επιδιώκει με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και ασφαλώς να αποτελεί «ξένο σώμα».

Mάλιστα οι παράγοντες του «Δικεφάλου» επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του παίκτη και τον ενημέρωσαν πως ο πελάτης του θα τιμωρηθεί με πρόστιμο.