ΠΑΟΚ: Έφυγε χωρίς άδεια για τη Βραζιλία ο Λέο Ζαμπά!

Μετά από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από την Ομόνοια, στον ΠΑΟΚ ανοίγουν κι άλλες πληγές... Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (4/12), ο Λέο Ζαμπά αναχώρησε για την πατρίδα του, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν!

ΠΑΟΚ: Έφυγε χωρίς άδεια για τη Βραζιλία ο Λέο Ζαμπά!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με μήνυμα που δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μία ημέρα πριν, είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την απόφασή του: «Είμαι ο ιδιοκτήτης των πράξεων μου και είμαι προετοιμασμένος για τις συνέπειές τους», έγραψε χαρακτηριστικά. Σημειώνοντας επίσης με νόημα «όλα περνάνε».

Αυτό μεταφράστηκε στην αναχώρησή του για την Βραζιλία, χωρίς να πάρει άδεια από την τεχνική ηγεσία και κατ' επέκταση τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Οργισμένος από τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ, μετά τον τραυματισμό του, αλλά και από το γεγονός ότι συνεχίζει να πονάει τα... μάζεψε και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και είναι άγνωστο εάν και πότε θα επιστρέψει.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, είχε τραυματιστεί σοβαρά πέρυσι τον Οκτώβριο (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και δεν κατάφερε να επανέλθει. Φαίνεται ότι στην αποθεραπεία του έγιναν λάθη και ο ίδιος χρειάστηκε ακόμη και να νοσηλευτεί για ημέρες. Φέτος έχει αγωνιστεί 7 λεπτά στην εντός έδρας νίκη επί της Μπεσίκτας (3-1) στις 25 Αυγούστου και άλλα 2 λεπτά στη νίκη επί της Λάρισας (1-0, 11/11) στην Τούμπα.

Στη συνέχεια διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, έχασε κάποιες προπονήσεις, γύρισε, αλλά το γόνατο συνέχισε να τον ενοχλεί.

Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι ο Ιβάν Σαββίδης είχε απορρίψει τις προτάσεις που είχε από τη Φλουμινένσε και τη Σάο Πάουλο για τον 22χρονο εξτρέμ. Μάλιστα, στις 26 Σεπτεμβρίου, μέσω instagram είχε εκφράσει δημόσια τη θέλησή του να φύγει, αλλά ο Δικέφαλος δεν τον άφηνε.