Βόλος: Ανακοίνωσε τον Φαούστο Γκρίλο

Ο Βόλος ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή για τον χειμώνα. Οι Θεσσαλοί έδωσαν τα χέρια με τον Αργεντινό αμυντικό, Φαούστο Γκρίλο.

Βόλος: Ανακοίνωσε τον Φαούστο Γκρίλο

Παίκτης του Βόλου είναι και με την βούλα ο Φαούστο Γκρίλο. Ο 27χρονος Αργεντινός αμυντικός βρέθηκε στη χώρα μας, πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των Θεσσαλών.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Αργεντίνου αμυντικού Φαούστο Γκρίλο.

Ο Γκρίλο, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού, φόρεσε τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ (Α’ κατηγορία Αργεντινής) από το 2013 έως το 2018 έχοντας 47 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ιταλική Τραπάνι (Β’ Ιταλίας) έχοντας 23 συμμετοχές και 1 τέρμα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος για τον Φαούστο Γκρίλο.

Ένας ακόμη λοιπόν Αργεντινός στην ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος για το κέντρο της άμυνας έχει ήδη τους Αργεντινούς Κολόμπο, Σάντσες ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας αγωνίζεται ο Φεράρι, ο οποίος από πέρσι κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά παίζει συνεχώς και είναι λογικό σε κάποια παιχνίδια να θέλει και ανάσες.

ΟΓκρίλο πριν από περίπου δυο μήνες έμεινε ελεύθερος από την Ιταλική Τραπάνι κα από το νέο έτος θα αγωνίζεται στη χώρα μαςμε τη φανέλα του Βόλου.