Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Σφυρίζει ο Τζήλος

Την Τετάρτη (9/12) ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Super League. Ο Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα στην Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Σφυρίζει ο Τζήλος

H ΚΕΔ όρισε την διαιτητική ομάδα για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Βόλου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (9/12) στις 17:15.

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας ανακοίνωσε λοιπόν πως ο διαιτητής της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι ο Θανάσης Τζήλος.

Βοηθοί του διαιτητή από την Λάρισα, θα είναι οι Κολοσιώνης (Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας) και Διπλάρης (Συνδέσμου Καρδίτσας).

Τέταρτος διαιτητής στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Τετάρτη, ο Περάκης από την Αθήνα. Στο VAR θα βρίσκονται οι Μανούχος - Μεϊντάνας. Ο πρώτος είναι από την Αργολίδα και ο δεύτερος από την Αχαΐα.

Η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο τον Βόλο είναι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλίας, εκείνη την περίοδο.

Έτσι θα κλείσει μία ακόμη αγωνιστική εκκρεμότητα για το πρωτάθλημα της Super League, αν και ακόμη δεν έχουν κλείσει όλες, κάτι που αναμένεται να συμβεί με την είσοδο του νέου έτους, τον Ιανουάριο.