Καρέρα στους παίκτες της ΑΕΚ: «Αν το πρόβλημα είμαι εγώ, να φύγω»

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε αλλά και άκουσε τους παίκτες της ΑΕΚ για το τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζεται έτσι στα τελευταία ματς.

Καρέρα στους παίκτες της ΑΕΚ: «Αν το πρόβλημα είμαι εγώ, να φύγω»

Ο Μάσιμο Καρέρα ήταν παρών στην ομιλία που έκανε ο Ίλια Ίβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ. Όταν ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ολοκλήρωσε πήρε ο ίδιος τον λόγο.

Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές τους ρώτησε τι πιστεύουν ότι φταίει και η ομάδα έχει τόσο σοβαρά αμυντικά προβλήματα και γιατί μπαίνει τόσο άσχημα στα παιχνίδια.

Από την πλευρά των παικτών μίλησαν οι αρχηγοί. Ο Πέτρος Μάνταλος, ο Αντρέ Σιμόες, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Μιχάλης Μπακάκης. Εκτός αυτών μίλησε και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ακούστηκαν διάφορες απόψεις. Κάποιοι υποστήριξαν ότι δεν κατανοούν απόλυτα τον ρόλο που έχουν μέσα στο γήπεδο κυρίως όταν η ομάδα αμύνεται.

Ίβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Απορώ πως κοιμάστε…»

Ο Καρέρα άκουσε όλες τις απόψεις που εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές φανερά προβληματισμένος. Παραδέχθηκε ότι έχει ευθύνες κι εκείνος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Φέρεται μάλιστα να τους τόνισε πως αν αυτός είναι το πρόβλημα, τότε να φύγει.

Οι αρχηγοί της ΑΕΚ αλλά και ο Ολιβέιρα είπαν πως οι ίδιοι είναι που ευθύνονται, αναλαμβάνοντας το δικό τους μερίδιο.

Νωρίτερα, ο Ίλια Ίβιτς είχε κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις στους παίκτες για την εμφάνισή τους κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν έχω κλείσει μάτι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά από όσα είπαμε μετά την Μπράγκα, κατεβήκατε με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο. Που ήσασταν; Κάνατε την πρώτη ευκαιρία στο 75΄και μέσα σε δυο τρία λεπτά από την ώρα που άρχισε το ματς πήγατε να φάτε δύο γκολ; Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ».