Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Ντρέγκερ μετά τον τραυματισμό του

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο, αφού υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης.

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Ντρέγκερ μετά τον τραυματισμό του

Ο μεγάλος άτυχος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο ήταν ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Μόλις στο 3' της αναμέτρησης και σε μία διεκδίκηση της μπάλας ένιωσε ένα τσίμπημα στο ισχίο. Τα χειρότερα για τον ίδιο επιβεβαιώθηκαν λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Τυνήσιος μπακ υπέστη θλάση στο ισχίο του αριστερού του ποδιού με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 15 ημέρες. Και για τον Ολυμπιακό και για τον Ντρέγκερ το πλήγμα είναι μεγάλο.

Ο ίδιος θέλει να παίρνει παιχνίδια για να βρίσκει ρυθμό, αλλά πλέον μένει αρκετά πίσω και η λογική λέει ότι θα υπολογίζεται από το νέο έτος από τον Πέδρο Μαρτίνς. Και για την ομάδα του Πειραιά είναι απώλεια ο τραυματισμός του Ντρέγκερ, αφού μπορούσε να δώσει ανάσες στον Ραφίνια.

Από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκε ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε στο πλευρό του και τον στήριξε προκειμένου να φανεί δυνατός και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Ντρέγκερ έστειλε το μήνυμα του μέσα από τα social media γράφοντας ότι θα επιστρέψει σύντομα. «Το ποδόσφαιρο δίνει και το ποδόσφαιρο παίρνει. Θα επιστρέψω σύντομα», έγραψε ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ.