ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 0-2: «Χτύπησε» σαν... κόμπρα (highlights)

Ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε τα καίρια χτυπήματα (0-2) και πανηγύρισε τη νίκη στο Ηράκλειο, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές!

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 0-2: «Χτύπησε» σαν... κόμπρα (highlights)

Ο ΟΦΗ ερχόταν με φόρα για την τρίτη συνεχόμενη νίκη, ο Απόλλων Σμύρνης μετρούσε τρεις σερί ισοπαλίες και οκτώ ματς δίχως τρίποντο. Και όμως όλες οι προβλέψεις και εκτιμήσεις για την συνάντηση στο «Γεντί Κουλέ» έπεσαν στο κενό.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί στις επιθέσεις τους, βρήκαν στόχο και με στημένη φάση και με αντεπίθεση και άφησαν... σέκος τους Κρητικούς (0-2) που ματαιοπονούσαν έχοντας την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά όχι την ευστοχία για να βάλουν έστω ένα γκολ.

Ο Γρίβας είχε τις δύο πολύ καλές στιγμές για την ισοφάριση στο πρώτο μέρος, αλλά πλήρωσε την απειρία του. Αντίθετα, οι μπαρουτοκαπνισμένοι παίκτες του Απόλλωνα, πεισμωμένοι και από το πρόσφατο «χαρακίρι» 3-3 κόντρα στον Βόλο, χτύπησαν σε καίρια σημεία και πήραν το πρώτο διπλό στη σεζόν. Και παράλληλα το πρώτο διπλό της «ελαφράς ταξιαρχίας» στο Ηράκλειο έπειτα από 22 χρόνια !

ΤΑ ΓΚΟΛ

3’: Ο Μπεντινέλι εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Τσιλούλης πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Φατιόν με κοντινή προβολή, ανοίγοντας το σκορ για τον Απόλλωνα (0-1).

70’: Ο Ντάουντα έκλεψε από τον Στάικο, «ξεχύθηκε» από αριστερά και στα όρια της περιοχής συνέκλινε προς τον άξονα. Αρχικά ο Διαμαντής και στη συνέχεια ο Γιαννούλης ακολούθησαν με… πισωπεταλιές και ο επιθετικός του Απόλλωνα είχε όλη την άνεση να εκτελέσει από την γραμμή της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία (0-2).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 0-2

Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Σκόρερ: 3' Φατιόν, 70' Ντάουντα.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκαννήσου)

Κίτρινες: Γιαννούλης, Νέιρα, Μπεντινέλι, Φατιόν, Τσαμπούρης, Χουχούμης

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης (82' Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Διαμαντής, Νέιρα, Σακόρ (λ. τ. 58’ Στάικος), Μπαλογιάννης (73’ Βούρος), Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Γρίβας (58’ Γιάννου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης (75’ Μουνιέ), Χουχούμης (46’ Τσαμπούρης), Φατιόν, Σλίβκα, Μπεντινέλι (67’ Κολ), Τσιλούλης (75’ Βάρκας), Ιωαννίδης (55’ Ντάουντα).

Δείτε τα highlights του αγώνα ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης: