Κριτική παικτών: Με διαφορά... Ελ Αραμπί και μήνυμα ελπίδας από Τιάγκο Σίλβα

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν με διαφορά ο MVP της νίκης του Ολυμπιακού με τον Βόλο με 4-1. Εντυπωσίασε ο Τιάγκο Σίλβα

Κριτική παικτών: Με διαφορά... Ελ Αραμπί και μήνυμα ελπίδας από Τιάγκο Σίλβα

ΣΑ: Καμία ευθύνη φυσικά δεν έχει για το γκολ του Βόλου, ενώ στις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Θεσσαλοί, είτε είδε την μπάλα να φεύγει άουτ, είτε να σώζει ο ίδιος επικίνδυνες καταστάσεις.

ΝΤΡΕΓΚΕΡ: Τραυματίστηκε στο πρώτο πεντάλεπτο και φυσικά δεν μπορεί να κριθεί.

ΣΕΜΕΔΟ: Είχε πολλές καλές και λίγες κακές στιγμές, έχασε κάποιες κεφαλιές μέσω των οποίων θα μπορούσε να βρει δίχτυα, αλλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να διορθώνε τις γκάφες του Μπα.

ΜΠΑ: Ίσως να έκανε το χειρότερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Δουβίκας τού έκανε στο πρώτο ημίχρονο δύσκολη τη ζωή και δικαίως αντικαταστάθηκε στο β’ μέρος.

ΒΙΝΑΓΚΡΕ: Απογοητευτικός ο Πορτογάλος μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε για να γίνει ο αντι-Τσιμίκας και όποτε έχει αγωνιστεί, δεν έχει προσφέρει το παραμικρό. Και μιλάμε για παίκτη που υποτίθεται κοστολογείται με... 20 εκατομμύρια! Κόντρα στον Βόλο αν εξαιρεθεί μία προσπάθειά του στο χαμένο τετ α τετ του Μασούρα, κατά τ’ άλλα ήταν απολύτως φυσιολογική η αντίδραση του Μαρτίνς να τον βγάλει στο ημίχρονο. Είναι νωρίς να κριθεί, αλλά με την έως τώρα εικόνα του δεν έχει δικαιώσει σε καμία περίπτωση τον ντόρο γύρω από το όνομά του όταν αποκτήθηκε.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ώρες-ώρες έδειξε ότι τον καταβάλει η κόπωση από τα συνεχόμενα ματς. Σίγουρα όμως τού πιστώνεται η φάση του 1-1, αφού από δική του έμπνευση ο Μασούρας κατάφερε να σκοράρει.

ΚΑΜΑΡΑ: Είχε απογοητευτικά τελειώματα όταν βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά έτρεξε πολύ, έδωσε πολλές μονομαχίες και σίγουρα δεν ήταν αρνητικός. Δεν ήταν όμως και ο Καμαρά των προηγούμενων αγώνων.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Έπαιξε βασικός ως δεξί εξτρέμ, αλλά τελικά με τον τραυματισμό του Ντρέγκερ αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω σε ρόλο δεξιού μπακ και να περιοριστούν οι επιθετικές του προσπάθειες. Έδωσε πολύτιμες βοήθειες, ασχέτως αν έπαιξε σε μία θέση που δεν την γνωρίζει πολύ καλά.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε και καλές στιγμές όπως την ασίστ στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού (και δεύτερο του Ελ Αραμπί), αλλά και πάσες που δεν του βγήκαν και οι οποίες δεν θύμιζαν... Φορτούνη. Υπάρχει όμως δικαιολογία, καθώς έφτασε στο σημείο να παίξει εννιά ματς με το αποψινό σε διάστημα ενός μήνα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έχασε ένα μοναδικό τετ α τετ και εξιλεώθηκε με το γκολ του στις καθυστερήσεις αλά... Φουστέρ. Σίγουρα θα του αναπτερώσει το ηθικό το καθοριστικό όπως εξελίχθηκε γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μετά από σχεδόν 50 μέρες ξαναβρήκε δίχτυα ο Μαροκινός και μάλιστα στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Τρεις φορές πανηγύρισε και σίγουρα ήταν ο κορυφαίος του ματς με διαφορά!

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Πολλές βοήθειες έδωσε από τα δεξιά ο Σέρβος, ο οποίος είχε συμμετοχή στο τέταρτο γκολ, καθώς από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Καμία σχέση φυσικά με τον Βινάγκρε, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ησύχασε το κεφάλι του Μαρτίνς.

ΠΕΠΕ: Φαίνεται να είναι αρκετά «σοφτ» στο παιχνίδι του, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είχε καλές στιγμές. Δεν φάνηκε όμως τόσο πολύ στην ανατροπή του σκορ από τον Ολυμπιακό.

ΣΙΣΕ: Μπήκε για να μην «μουντζουρώσε» κι άλλο την εικόνα του ο Μπα και ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον συμπατριώτη του.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Μπήκε προς το τέλος και είχε μία καλή πάσα για να σκοράρει ο Μασούρας και μία ασίστ στον Ελ Αραμπί. Έστειλε μήνυμα ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί περισσότερο ο Μαρτίνς στο ροτέισον.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Βόλος 4-1 (vid)

Ολυμπιακός-Βόλος 4-1: Ο Ελ Αραμπί μετέτρεψε το θρίλερ σε πάρτι