Επιβεβαιώνουν οι Σκωτσέζοι για Μακ Κέι

Τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του παίκτη επισημαίνουν πως βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά παρουσιάζουν… θολή τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Επιβεβαιώνουν οι Σκωτσέζοι για Μακ Κέι

Σκωτσέζικο δημοσίευμα και συγκεκριμένα της «Daily Record» επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του fosonline.gr, το οποίο σας έγραψε χθες το μεσημέρι ότι ο Μπάρι Μακ Κέι βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Οι συμπατριώτες του επισημαίνουν ότι ο παίκτης από την Τρίτη έχει φτάσει στην Ελλάδα.

Ο νεαρός εξτρέμ σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σκωτσέζοι έχει έρθει στη χώρα μας προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό τη μεταγραφή του. Το ρεπορτάζ, μάλιστα τονίζει πως ο παίκτης ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων».

Το θέμα που προκύπτει, όμως, από το ρεπορτάζ των Σκωτσέζων είναι πως σύμφωνα με όσα γράφουν η μεταγραφή του Μακ Κέι πλέον δεν μοιάζει να είναι και τόσο σίγουρη όσο παρουσιαζόταν το προηγούμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα η «Daily Record» επισημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του προσφορές από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ονόματα συλλόγων δεν γράφουν, αλλά τονίζουν πως ο παίκτης μπορεί να μείνει στην Αγγλία, μπορεί να πάει σε γερμανικό σύλλογο ή στη Ρωσία.