Αστέρας Τρίπολης: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς τους Μπαράλες και Φερνάντεζ ταξίδεψε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το αυριανό ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του ο Αστέρας Τρίπολης για το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Η συνάντηση θα διεξαχθεί αύριο (6/12-17.15) στην Τούμπα και εκεί οι Αρκάδες θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση στην κούρσα για μια θέση στην ζώνη των πλέι οφ.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, η ομάδα της Τρίπολης θα πρέπει να τα καταφέρει δίχως να έχει στη σύνθεσή της τον πρώτο σκόρερ Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος δηλώθηκε από τους κυανοκίτρινους να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής στο ματς της Τούμπας. Επιπλέον, δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί ο Λουίς Φερνάντεζ που για μια ακόμα αγωνιστική θα παραμείνει στα πιτς.

Ο προπονητής του Αστέρα Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε αποστολή 20 παικτών που ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη, εκ των οποίων θα γνωστοποιήσει τους 18 λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ματς στην Τούμπα. Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Σέρβος κόουτς είναι οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεζ, Πέπε Καστάνιο, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεζ, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμεθ, Τζίμας, Ριέρα, Σίτο, Ρέγκις και Αλί Μπαμπά.