Ολυμπιακός: Ο Καμαρά γίνεται κατοστάρης!

Σημαντική βραδιά η αποψινή για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος θα συμπληρώσει 100 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Καμαρά γίνεται κατοστάρης!

Οριστικά ο Μαντί Καμαρά επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έως το 2024 και μάλιστα του έγινε μία γενναία αύξηση στις αποδοχές του. Ο 23χρονος χαφ έχει αποδειχτεί λίρα εκατό για την ομάδα του Πειραιά, ένας ποδοσφαιριστής που έχει παρουσιάσει ραγδαία εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα έχει γίνει και αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Γουινέας.

Η αποψινή βραδιά είναι σημαντική για τον Αφρικανό άσος των Πειραιωτών. Κόντρα στο Βόλο, κι αφού τον επιλέξει ο Μαρτίνς να αγωνιστεί, θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα. Τον Καμαρά ο Ολυμπιακός τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018 από την Αζαξιό έναντι 300 χιλιάδων ευρώ και πλέον η ιστοσελίδα transfermarkt.de τον κοστολογεί στα 12 εκατ. ευρώ.

Με τον 23χρονο άσο των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν ασχοληθεί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που τον έχουν υπό παρακολούθηση όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να τον δώσει με λιγότερα από 20 εκατ. ευρώ.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει σκοράρει 14 φορές, ενώ έχει και εννιά ασίστ στο ενεργητικό του. Έχει παίξει επίσης σε όλες τις διοργανώσεις. Δηλαδή έχει αγωνιστεί σε ομίλους του Champions League και του Europa League, σε προκριματικά των δύο διοργανώσεων, στη Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια του Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού…